Καταγγελία για βασανισμό μαθητευόμενου μάγειρα σε εστιατόριο του Μποτρίνι - Τι απαντά ο γνωστός σεφ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταγγελία για βασανισμό μαθητευόμενου μάγειρα σε εστιατόριο του Μποτρίνι - Τι απαντά ο γνωστός σεφ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεσαιωνικά βασανιστήρια σε εστιατόριο της Κέρκυρας που ανήκει στον γνωστό σεφ Έκτορα Μποτρίνι, καταγγέλλει 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας που έκανε στην κουζίνα του εν λόγω καταστήματος την πρακτική του άσκηση για το φετινό καλοκαίρι...

Σύμφωνα με τη καταγγελία ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία.

Ο 19χρονος μαθητευόμενος μαγειρικής επισκέφθηκε στον ιατροδικαστή προκειμένου να βεβαιώσει τους τραυματισμούς που υπέστη και προχώρησε σε καταγγελία στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.


«Πρώτη φορά τα ακούω αυτά, από την τηλεόραση. Αυτά είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες θα μάθετε την αλήθεια γιατί γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι με αφορμή τις καταγγελίες μαθητευόμενου μάγειρα για κακοποίηση.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος σηκώνεται και φεύγει. Αυτά είναι ηλιθιότητες, ακούω πολύ χοντρά πράγματα. 

Έχω 14 άτομα κουζίνα και όλοι γελάνε με αυτά που ακούνε . Είμαστε η καλύτερη επιχείρηση στην Ελλάδα, έχουμε την καλύτερη κουζίνα και ομάδα και λειτουργούμε σαν οικογένεια. Το ότι δύο μάγειρες ήρθαν στα χέρια αυτό μπορεί να συμβεί παντού», πρόσθεσε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA