«Ο ένας μου επιτέθηκε...» - Τι ισχυρίζεται ο φορτηγατζής που ξυλοκόπησε τους εφοριακούς (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Ο ένας μου επιτέθηκε...» - Τι ισχυρίζεται ο φορτηγατζής που ξυλοκόπησε τους εφοριακούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες μετά το πέρας του αυτοφώρου ο φορτηγατζής που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τους εφοριακούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Ρέθυμνο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha...

Ο Νεκτάριος Δελιδάκης παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στους ελεγκτές της ΑΑΔΕ επειδή όπως υποστηρίζει αρνήθηκαν να ελέγξουν τα βιβλία του και επέμεναν να του κόψουν πρόστιμο.

«Μου λένε τι έχεις φορτωμένο; Τους λέω αγροτικό προϊόν, κάρβουνα. Τους λέω ορίστε τα χαρτιά. Μου λέει σφραγίδες η κοπέλα η μία, τέσσερα άτομα ήταν. Λέει δεν μας ενδιαφέρει, κόψτου 500 ευρώ πρόστιμο», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού.

«Του λέω κάλεσε την Αστυνομία και μόλις έρθει, θα σε δείρω εσένα! Γιατί μου τα κάνεις αυτά, του λέω, εγώ είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος», ισχυρίστηκε ο Ν. Δελιδάκης, τονίζοντας ότι ο ένας από τους εφοριακούς του επιτέθηκε.

«Ο ένας που ήταν πιο ψηλός και γεροδεμένος μου επιτέθηκε. Αυτοί έτσι κάνουν. Του έριξα κανα-δυο, ήρθε και η κοπέλα η άλλη, με έσερνε, έφαγε και αυτή μία. Ούτε κατάλαβα πώς χτύπησε αυτή», δήλωσε.

«Ούτε πέτρες έριξα ούτε τίποτα. Τον χτύπησα, αλλά όλα τα άλλα είναι ψέματα», σχολίασε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA