Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία περί σκευωρίας και παραδικαστικού - Μήνυση σε τρεις Εισαγγελείς κατέθεσε ο Λοβέρδος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση Novartis: Στη Βουλή η δικογραφία περί σκευωρίας και παραδικαστικού - Μήνυση σε τρεις Εισαγγελείς κατέθεσε ο Λοβέρδος (ΦΩΤΟ)

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τις καταθέσεις των Σαμαρά, Βενιζέλου και Αγγελή για την υπόθεση της Novartis...

Ο φάκελος παραμένει σφραγισμένος σε αίθουσα του Κοινοβουλίου μέχρι την ανακοίνωσή του την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής. 

Η κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία αφού λάβει γνώση της δικογραφίας θα αποφασίσει για τη διερεύνηση των καταγγελιών κατά Τσίπρα και Παπαγγελόπουλου ότι οργάνωσαν σχέδιο για την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη συγκρότηση Εξεταστικής ή Προανακριτικής Επιτροπής.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, προσήλθε το πρωί της Δευτέρας (16-09-2019) στον Άρειο Πάγο και κατέθεσε μήνυση για κατάχρηση εξουσίας κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς Χρήστου Ντζούρα και Στέλιου Μανώλη, για την υπόθεση Novartis.

«Τίποτε, καμία και κανένας δεν θα σταθούν πάνω από την αλήθεια. Το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας έχει συντελεστεί. Εκείνοι που εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως ο ελληνικός νόμος ορίζει. Είναι ζήτημα Συντάγματος, Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης» ανέφερε σε δήλωσή του μετά την υποβολή της μήνυσης ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA