Δύο νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με σταθμευμένο περιπολικό - Το είχαν παρκάρει παράνομα οι αστυνομικοί, λένε οι πληροφορίες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δύο νεκροί από σύγκρουση αυτοκινήτου με σταθμευμένο περιπολικό - Το είχαν παρκάρει παράνομα οι αστυνομικοί, λένε οι πληροφορίες! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη τροπή πήρε το τραγικό δυστύχημα με τους δυο νεκρούς στην Δαλαμανάρα Αργολίδας καθώς η αιτία για την κατάληξη του μοιραίου αυτοκινήτου σε κολώνα ήταν η πρόσκρουσή του σε σταθμευμένο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παράνομα παρκαρισμένο...
 

Το δυστύχημα συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (26-10-2019) στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους- Ναυπλίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 33χρονος με συνεπιβάτη έναν 18χρονο προσέκρουσε σε σταθμευμένο περιπολικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές. 

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε έναν τσιμεντένιο στύλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των δυο επιβατών.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Άργους - Μυκηνών, ερευνάται αν το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο και αν ήταν ορατό από τους επερχόμενους οδηγούς. 

Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε Ε.Δ.Ε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA