Εμπλοκή δύο αστυνομικών στην εκτέλεση του 49χρονου επιχειρηματία - Ήταν παρόντες στη δολοφονία! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμπλοκή δύο αστυνομικών στην εκτέλεση του 49χρονου επιχειρηματία - Ήταν παρόντες στη δολοφονία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως διαπιστώθηκε, την ώρα της εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία, Δημήτρη Μάλαμα βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας, τουλάχιστον δύο αστυνομικοί, οι οποίοι λένε πως ήταν τυχαία εκεί...

«Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη», ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ένα από τα ενδεχόμενα που ερευνώνται είναι και η πιθανότητα οι δύο αστυνομικοί να συνόδευαν τον επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί εταιρεία διανομής καφέ, στην περιοχή του εγκλήματος, στην οποία άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα το Μάιο του 2016. 

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί λένε πως βρέθηκαν τυχαία στο σημείο......

Ο 49χρονος Δημήτρης Μάλαμας υπέκυψε στα τραύματα του μετά το πολύωρο χειρουργείο.
Στο τόπο του εγκλήματος εντοπίστηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν από τη βαλλιστική έρευνα, που γίνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μία από τις σφαίρες εξοβελίστηκε και χτύπησε μάντρα σπιτιού, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι άγνωστοι δράστες της αιματηρής επίθεσης καταγράφηκαν σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας, να φεύγουν από το σημείο, λίγα λεπτά αφού είχαν γαζώσει με καλάσνικοφ τον πατέρα τριών παιδιών, μέσα στο εν κινήσει αυτοκίνητό του.

Οι δύο πλεύρισαν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία και τον πυροβόλησαν από τη μεριά του συνοδηγού, τη στιγμή που εκείνος θα έκανε αναστροφή στη λεωφόρο Αθηνών. Αμέσως μετά έφυγαν.

Οι δύο αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, που διαπιστώθηκε πως ήταν στο σημείο, δεν τραυματίστηκαν.

Όπως γράφτηκε και χθες (δείτε ΕΔΩ), ο 49χρονος είχε απασχολήσει τις δικαστικές αρχές από το 1998 για ενδεχόμενη σχέση του με προστασία καταστημάτων με την βοήθεια επίορκων αστυνομικών. Το όνομα του είχε εμπλακεί στην έρευνα του Εισαγγελέα Γ. Γεράκη για εκτεταμένο κύκλωμα διαφθοράς στην Αστυνομία.

Ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας είχε απαλλάξει όλους τους κατηγορούμενους, ανάμεσα τους και ο πρώην αστυνομικός των ΕΚΑΜ Σπύρος Παπαχρήστου που δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2018 στη Παιανία.

Δείτε το Βίντεο - ντοκουμέντο που μεταδόθηκε αποκλειστικά στο «Καλημέρα Ελλάδα»:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA