Φραστική επίθεση κατά Τσίπρα μέσα σε αεροπλάνο: «Κυκλοφορείτε ελεύθερος αλλά έπρεπε να είστε στη φυλακή!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φραστική επίθεση κατά Τσίπρα μέσα σε αεροπλάνο: «Κυκλοφορείτε ελεύθερος αλλά έπρεπε να είστε στη φυλακή!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Φραστική επίθεση δέχθηκε, κατά τη διάρκεια πτήσης, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από την δημιουργό του κινήματος «Διέξοδος Ελλάς», Γεωργία Μπιτάκου, η οποία συμμετείχε οργανωτικά στο συλλαλητήριο για το «Μακεδονικό»...

Αρχικά τον ρώτησε εάν ξέρει τον Καραβίτη.

«Κάτι μου λέει, αλλά», απάντησε ο κ. Τσίπρας.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», σημείωσε και συνέχισε κατηγορώντας τον πρώην Πρωθυπουργό ότι καταπάτησε το Σύνταγμα.

«Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε και στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά», χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη» για την «Συμφωνία των Πρεσπών».

Η δημοσιογράφος και δικηγόρος όπως είπε, η οποία στην αμέσως προηγούμενή της ανάρτηση, ποζάρει με τον υπόδικο Ευρωβουλευτή που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, Γιάννη Λαγό, ανέβασε το βίντεο που τραβούσε η ίδια, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε και χαμογελούσε μηχανικά, όπως και η πρώην Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, η οποία καθόταν δίπλα του.

«Μας τρέχατε προσαγωγές όλο το διάστημα και μας είπατε όχλο και φασίστες. Ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης είστε εσείς», του είπε πριν αποχωρήσει, ενώ πριν καθίσει στη θέση της ανέφερε «Δυστυχώς για τρεις ώρες θα ταξιδεύω με έναν προδότη».

Για την ιστορία δεν υπήρξε προσαγωγή ή σύλληψη.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA