Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ συγκεντρώνει χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Δείτε τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ συγκεντρώνει χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ! Δείτε τι θα γίνει το Σαββατοκύριακο!

Οι ιδιοκτήτες του Κινηματογράφου ΜΑΓΙΑ, Λευτέρης Συκιώτης και Πάνος Σταυρίδης τονίζουν τα εξής:

«Η διεύθυνση του κινηματογράφου ΜΑ.ΓΙΑ MOVIETONE θέλοντας να συμβάλει με τον δικό της τρόπο την προσπάθεια των γονέων του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη να συγκεντρώσει το υπέρογκο πόσο που απαιτείται για την θεραπεία του παιδιού τους διοργανώνει προβολές ταινίας για την συγκέντρωση χρημάτων.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα και με ώρα έναρξης 16.45 θα προβληθεί η μεταγλωτισμένη live action ταινία της Dinsey “Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ-THE LION KING” παραγωγής 2019 με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Όλα τα χρήματα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη για αυτόν τον σκοπό.

Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια μας γιατί το Σαββατοκύριακο που έρχεται όλοι θα πρέπει να δούμε σινεμά για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε οι ’Ήρωες για τον Παναγιώτη Ραφαήλ’ όπως χαρακτηρίζουν οι γονείς του παιδιού όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που βοηθούν στον αγώνα που κάνουν καθημερινά να συγκεντρώσουν χρήματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και αν έχετε δεί τη ταινία το προηγούμενο διάστημα που προβλήθηκε περάστε από τα εκδοτήρια του κινηματογράφου και αγοράστε ένα εισιτήριο των 5 ευρώ για τον μικρούλη αυτόν μαχητή της ζωής.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας και ελπίζουμε ειλικρινά να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια μας.

Πιστεύουμε ότι όλοι θα συμφωνήσετε με την άποψη μας ότι η τέχνη διδάσκει πολιτισμό και πολιτισμός σημαίνει ανθρωπιά». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA