Χαλκίδα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που εκλάπη στην οδό Αγγελοπούλου - Το εντόπισε κάτοικος! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο που εκλάπη στην οδό Αγγελοπούλου - Το εντόπισε κάτοικος! (ΦΩΤΟ)

Όπως έγραψε χθες βράδυ το EviaZoom.gr (διαβάστε ΕΔΩ), το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, μάρκας «toyota corolla» (παλιό μοντέλο) εκλάπη τα ξημερώματα της Δευτέρας (07-10-2019) από την οδό Αγγελοπούλου, κοντά στο δημοτικό γήπεδο της Χαλκίδας...

Ο αναγνώστης και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου απέστειλε την φωτογραφία του οχήματος με αριθμό πινακίδας ΧΑΜ2471 στο EviaZoom.gr τονίζοντας ότι θα δοθεί αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες.

Μετά από λίγες ώρες βρέθηκε το αυτοκίνητο...
 
Πρωινές ώρες της Τρίτης (08-10-2019) κάτοικος της Χαλκίδας εντόπισε στην οδό Αργυροκαστρίτου, το κλεμμένο αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο. Άμεσα ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μετέβη άμεσα στο όχημα του και διαπίστωσε ότι έλειπαν τα κλειδιά.

Στη συνέχεια παρέλαβε το αυτοκίνητο, ενώ ενημερώθηκε για τη νέα εξέλιξη και η Ασφάλεια Χαλκίδας, στην υπηρεσία της οποίας είχε δηλωθεί η κλοπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μαρτυρία που κάνει λόγο για έναν ψηλό αδύνατο άνδρα που στάθμευσε το όχημα και στη συνέχεια αποχώρησε.

Από το αυτοκίνητο έλειπε επίσης και ένα αλυσοπρίονο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA