Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Ένταση και «γαλλικά» μεταξύ βουλευτών! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Ένταση και «γαλλικά» μεταξύ βουλευτών!

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο λόγω της άγριας σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής για την υπόθεση Novartis, μετά το αίτημα βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να εξαιρεθούν οι Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παύλος Πολάκης από τη σύνθεση της επιτροπής...

Αφορμή για το έντονο φραστικό επεισόδιο αποτέλεσε το ενδεχόμενο κλήτευσης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη, ως μάρτυρες στην επιτροπή.

Έτσι, οι αντιδράσεις των κ. Τζανακόπουλου και Πολάκη ήταν αρκετά έντονες, με τον πρώην Αναπληρωτή υπουργό Υγείας να φέρεται ότι είπε ότι «μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ».

Οι διάλογοι στην Προανακριτική:

Β. Κεγκέρογλου: Πρέπει να εξαιρεθούν οι Τζανακόπουλος και Πολάκης

Π. Πολάκης: Είναι παπ@@@ς αυτά

Δ. Μαρκόπουλος: Είναι ντροπή να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις στην επιτροπή

Π. Πολάκης: Θέλετε να μας καταδείξετε ως υπόπτους και όχι μάρτυρες

Δ. Μαρκόπουλος: Εσείς είπατε στον ΑΝΤ1 ότι γνωρίζετε τους μάρτυρες. Δεν θα μας πείτε από πού τους γνωρίζετε;

Κ. Καραγκούνης: Γιατί δεν θέλετε να καταθέσετε, κ. Τζανακόπουλε και κ. Πολάκη; Ο κ. Πολάκης είναι πρόσωπο-κλειδί και μέρος της δικογραφίας. Δεν τους φιμώνουμε, απεναντίας με την ιδιότητα του μάρτυρα θα έχουν δυνατότητα να φωτίσουν την υπόθεση

Γ. Ραγκούσης: Αυτή η πρόταση είναι πραξικόπημα.

Σημειώνεται ότι πρόταση εξαίρεσης του Θάνου Πλεύρη κατέθεσε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου φαίνεται να εκπροσωπούν εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, το αίτημα εξαίρεσης των Πολάκη, Τζανακόπουλου και Πλεύρη θα συζητηθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής την επόμενη Τρίτη. 
 
Στην ίδια συνεδρίαση θα κληθεί ως πρώτος μάρτυρας ο Κωνσταντίνος Φρουζής, ενώ δεύτερος μάρτυρας θα είναι ο Νίκος Μανιαδάκης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA