Πρωτοσέλιδο σε Αθηναϊκή εφημερίδα η αποκάλυψη του EviaZoom.gr - Άγνωστος έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ... (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πρωτοσέλιδο σε Αθηναϊκή εφημερίδα η αποκάλυψη του EviaZoom.gr - Άγνωστος έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ... (ΦΩΤΟ)

Πρωτοσέλιδο στη καθημερινή Αθηναϊκή εφημερίδα «Star Press» που διανέμεται εδώ και χρόνια σε όλη την χώρα, έγινε την Τετάρτη (23-10-2019) η αποκάλυψη του EviaZoom.gr με τίτλο «Άγνωστος έδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ! Ούτε οι γονείς δεν γνωρίζουν ποιος είναι!» (δείτε το ΕΔΩ) που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα (21-10-2019)...
 
Το πρωτοσέλιδο κυκλοφόρησε δύο μέρες μετά το δημοσίευμα του EviaZoom.gr, το οποίο αναπαρήγαγε καρέ καρέ με πηγή η γνωστή εφημερίδα, τηρώντας και τη δημοσιογραφική δεοντολογία που σπανίζει στις μέρες μας, όπως έπραξαν και μεγάλα πανελλήνια ηλεκτρονικά site της χώρας.

Η «Star Press» αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιεχόμενο της εφημερίδας:

«Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα του eviazoom.gr, σύμφωνα με το οποίο λίγη ώρα πριν τη συνάντηση της οικογένειας Γλωσσιώτη με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την ενημέρωση τους για τις εξελίξεις που έστελναν το μικρό μαχητή στη Βοστόνη, άγνωστος κατέθεσε στο λογαριασμό του Παναγιώτη 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο καταθέτης - ευεργέτης δεν ήθελε να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του, τα οποία δεν γνωρίζει ούτε η οικογένεια»




https://www.eviazoom.gr/2019/10/apokalupsi-agnostos-edose-1-ekatommurio-euro.html

Όπως έγραψε το EviaZoom.gr:

Διαβάστε τι λέει το ρεπορτάζ, το οποίο έχει επιβεβαιωθεί!

Πέραν του εντυπωσιακού ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει συγκεντρωθεί από τις καταθέσεις του κόσμου υπήρξαν και άγνωστοι χρηματοδότες.

Ένας από αυτούς έδωσε ένα πραγματικά τεράστιο ποσό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (21-10-2019) κατατέθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ για την γονιδιακή θεραπεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ από άγνωστο άτομο που δεν ήθελε να φαίνεται το όνομα του, τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζει ούτε η οικογένεια.

Έτσι το απαιτούμενο ποσό είχε συμπληρωθεί, ενώ αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Γιώργος Γλωσσιώτης και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας προέβησαν σε κοινές δηλώσεις, ανακοινώνοντας ότι ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ θα ταξιδέψει στη Βοστώνη για να του χορηγηθεί η γονιδιακή θεραπεία.

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα με την ευχάριστη είδηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA