Ταξίδι Παναγιώτη - Ραφαήλ: Και ξαφνικά μειώθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ το κόστος θεραπείας (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ταξίδι Παναγιώτη - Ραφαήλ: Και ξαφνικά μειώθηκε 1 εκατομμύριο ευρώ το κόστος θεραπείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά 1 εκατομμύριο ευρώ μειώθηκε το κόστος θεραπείας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ στην Αμερική, όπου αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες... 

Στη συνολική μείωση περιλαμβάνεται η τιμή του φαρμάκου, οι υπηρεσίες χορήγησης και οι αμοιβές του ιατρικού προσωπικού, ενώ την είδηση μετέδωσε και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το οποίο τονίζει ότι αυτό έγινε με παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας. 

Σημειώνεται, ότι πολύς λόγος έγινε, για την προ ημερών, αποκάλυψη του EviaZoom.gr σχετικά με το 1 εκατομμύριο ευρώ που δόθηκε από άγνωστο για την θεραπεία του μικρού πέραν από τα χρήματα που έδωσαν οι απλοί πολίτες, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες μας (δείτε ΕΔΩ τι είχε δημοσιευτεί από τις 21 Οκτωβρίου).

Κλείνοντας να τονιστεί ότι αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσπάθεια τοπικού καναλιού της Λαμίας να διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, παραποιώντας μάλιστα την απάντηση του πατέρα του Παναγιώτη - Ραφαήλ, ο οποίος ερωτήθηκε ξαφνικά "εαν έχει κατατεθεί 1 εκατομμύριο ευρώ όπως γράφτηκε..." και ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν στις καταθέσεις των πολιτών. 

Ο κ. Γλωσσιώτης απάντησε "δεν γνωρίζω" και τίποτα παραπάνω, ωστόσο το συγκεκριμένο τοπικό κανάλι, -για το οποίο έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τον ΔΟΑΠΠΕΧ (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)-, παραποίησε την απάντηση του, δημοσιεύοντας με τίτλο "Πατέρας του μικρού Παναγιώτη...:Δεν έχει κατατεθεί από κανέναν 1 εκ. ευρώ", κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ. 

Αυτά ως απλή επισήμανση γιατί το μυαλό όλων των πολιτών είναι αποκλειστικά στην υγεία του Παναγιώτη – Ραφαήλ, ευχόμενοι όλοι να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα της υγείας του και να επιστρέψει νικητής ο μικρός ήρωας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA