Έλληνας γιατρός θα αναλάβει τη θεραπεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ στη Βοστώνη (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Έλληνας γιατρός θα αναλάβει τη θεραπεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ στη Βοστώνη (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο καθηγητής Βασίλης Δάρρας, με καταγωγή από τη Σάμο, είναι ο άνθρωπος που θα χορηγήσει στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ από την Εύβοια, την πανάκριβη γονιδιακή θεραπεία, που οι γονείς του ευελπιστούν ότι θα του σώσει τη ζωή...

Ο Β. Δάρρας είναι επικεφαλής στο νοσοκομείο «Παίδων» της Βοστώνης, γνωστό ως «Boston Children’s Hospital», όπου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου αναμένεται να φτάσει το παιδί, προκειμένου να δώσει τη μεγάλη μάχη.

«Ευθύνη μου είναι να φροντίζω ασθενείς που έχουν διάφορους τύπους νευρομυικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένης της νωτιαίας μυικής ατροφίας. Εμφανίζεται διαφορετικά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και τον τύπο της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας», τονίζει ο Δρ. Βασίλης Δάρρας.

 

Προκειμένου η συγκεκριμένη θεραπεία να έχει επιτυχία θα πρέπει να εφαρμοστεί μέχρι τα πρώτα δύο έτη της ζωής ενός παιδιού. Η χορήγηση του φαρμάκου γίνεται ενδοφλέβια για μια μόνο φορά. Οι επόμενοι 2-3 μήνες είναι καθοριστικοί για να δει ο γιατρός αν η αγωγή έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοκτονία στη Χαλκίδα: «Ο Χάρης ήταν...» - Δείτε τι λέει ο γείτονας του 50χρονου φρουρού των Φυλακών (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι λέει στο Evia Zoom .gr, ο δημοτικός σύμβουλος, Πάνος Καραμούζης, ο οποίος ήταν γείτονας του 50χρονου φρουρού των Φυλακών Χαλκίδα...

Βίντεο - Ρεπορτάζ