Δύο συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατική οργάνωση - Φτυσιές, βρισιές και συνθήματα στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δύο συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατική οργάνωση - Φτυσιές, βρισιές και συνθήματα στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με βαρύτατες κατηγορίες θα απολογηθούν την προσεχή Τρίτη στον Ανακριτή Αθηνών, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»...

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα άσκησε το Σάββατο (09-11-2019) ο αρμόδιος Εισαγγελέας Αθηνών στους δυο συλληφθέντες, που αρνούνται τις κατηγορίες, για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά και κατά δύο ακόμα προσώπων που αναζητά η Αντιτρομοκρατική.

Οι προαναφερθέντες, κατηγορούνται μεταξύ άλλων για τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ' εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών και διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.

Μετά τη σύλληψη τους εκτελέστηκε και το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος των δύο συλληφθέντων που είχε εκδοθεί για τη ληστεία σε ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου 2019.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (09-11-2019) στα δικαστήρια της Ευελπίδων κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας, όπου τους ανέμεναν φίλοι, οι οποίοι κατά την προσαγωγή φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης.

Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων επιτέθηκε φραστικά και με φτυσιές κατά των δημοσιογράφων που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA