Κύμη - Αλιβέρι: Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η καταχρηστική συμπεριφορά του blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! Ανακοίνωση - κόλαφος από επικεφαλή και 10 δημοτικούς συμβούλους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη - Αλιβέρι: Θέμα στο δημοτικό συμβούλιο η καταχρηστική συμπεριφορά του blogger που διόρισε ο Μπουραντάς! Ανακοίνωση - κόλαφος από επικεφαλή και 10 δημοτικούς συμβούλους!

Στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου τίθεται επίσημα ως θέμα από τον Επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης και 10 δημοτικούς συμβούλους, η «πλούσια καταχρηστική και προκλητική συμπεριφορά του blogger Νίκου Αγγελή που εισπράττει 14.652 ευρώ δημόσιο χρήμα το χρόνο, ως διορισμένος συνεργάτης, του φίλου του, Θανάση Μπουραντά...

Από Χειροδικίες, απειλές, εκφοβισμό, σπίλωση τιμών και υπολήψεων, μέχρι λεκτική βία σε δημότες, καταλογίζονται στον διορισμένο του Μπουραντά, ο οποίος την ώρα που εισπράττει 14.652 ευρώ δημόσιο χρήμα, διατηρεί και blog, ενώ η πρόσληψη του έχει καταγγελθεί ήδη και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο του 2019 προπηλάκισε γυναίκα δημοσιογράφο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ρίχνοντας κάτω στο έδαφος το κινητό της τηλέφωνο, ενώ τον Δεκέμβριο του 2018 αναγκάστηκε να παραιτηθεί για χάρη του, ο -τότε- δημοτικός σύμβουλος του Μπουραντά, Βαγγέλης Αμπελιώτης, καταγγέλοντας δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο την αήθη συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε από τον διορισμένο του δημάρχου.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr, την οποία υπογράφουν 10 δημοτικοί σύμβουλοι και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης, Δημήτρης Θωμάς προς τον Γεώργιο Ζέρβα:

Προς : ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. Γεώργιο Ζέρβα
κοιν: Δήμαρχο Αθανάσιο Μπουραντά, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

Οι πάρα κάτω υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης αιτούμεθα όπως στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θέσετε ως θέμα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη τη συμπεριφορά και τη προσφορά του κ. Νικολάου Αγγελή, αμειβόμενου ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου.

Ο κ. Νικόλαος Αγγελής προσλήφθηκε με την με αρ1877/2019 απόφαση Δημάρχου προκειμένου αυτός να επικουρεί τον Δήμαρχο, αμειβόμενος ετησίως με το ποσόν των 14.652€ και προκειμένου να:

α) οργανώνει συνεντεύξεις τύπου για τοπικά θέματα (δημοτικά έργα κτλ),

β) καλύπτει δημοσιογραφικά τις εκδηλώσεις του Δήμου,

γ) παρακολουθεί την δραστηριότητα του Δήμου στα θέματα που τον αφορούν και δημοσιεύονται στον τύπο,

δ) συντάσσει δελτία τύπου για τις δραστηριότητες του Δήμου και απαντήσεις σε σχόλια που τον αφορούν,

ε) επιμελείται της έκδοσης εντύπων από το Δήμο,

στ) συγκεντρώνει φωτογραφικό ή άλλο υλικό που αφορά τις εκδηλώσεις του Δήμου,

ζ) επικοινωνεί με άλλους Δημάρχους άλλων ΟΤ ….

η) ενημερώνει την ιστοσελίδα του Δήμου,

θ) διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις του Δήμου…..

Πληθώρα λοιπόν σημαντικών αρμοδιοτήτων σε συνέχεια των ιδίων που του είχαν ανατεθεί με παρόμοια απόφαση και κατά την προηγούμενη Δημοτική περίοδο από το έτος 2018 και εντεύθεν.

Δυστυχώς όμως το μόνο το οποίο έχει διαπιστωθεί όλο αυτό το διάστημα είναι οι αμείωτες ενέργειές του να φροντίζει καθημερινά να «χτυπά» την αντιπολίτευση αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας τη δράση της, να «Θεοποιεί» τον Δήμαρχο και να εναντιώνεται με ακραίες συμπεριφορές σε όσους διαφωνούν μαζί του.

Η «δράση» του δεν σταματά στην αντιπολίτευση, αλλά επεκτείνεται στο να εκφοβίζει κάθε πρόσωπο που διαφωνεί με εκείνον.

Εξαιτίας αυτής της συνεχούς προκλητικής και καταχρηστικής του συμπεριφοράς, προκαλούνται απίστευτες και χωρίς προηγούμενο καταστάσεις που καταγράφονται σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ αμαυρώνοντας την εικόνα του Δήμου, αλλά το κυριότερο σπέρνονται το μίσος και ο διχασμός στα Δημοτικά Συμβούλια, στους πολίτες, αλλά και γενικότερα στη λειτουργία του Δήμου.

Ο εκφοβισμός, η σπίλωση τιμών και υπολήψεων, ο εξευτελισμός της αξιοπρέπειας Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων, οι χειροδικίες σε εκπροσώπους του τύπου κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η λεκτική βία σε δημότες στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά η «καουμπόικη» συμπεριφορά του, πρέπει άμεσα να σταματήσει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε ότι η σοβαρότητα αλλά και το συμφέρον του Δήμου, σε μια περίοδο κατά την οποία η συναίνεση και η δημοκρατική λειτουργία των θεσμικών οργάνων του είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ, επιβάλλει την συζήτηση του θέματος στην ημερήσια διάταξη του αμέσως επόμενου δημοτικού συμβουλίου.

Για τον συνδυασμό ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου

Ο επικεφαλής του Δημήτρης Γ. Θωμάς

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Βλάχος Αναστάσιος, Μπάτσα - Θωμά Αρετή, Βότση Σοφία, Ζέρβας Θεμιστοκλής, Κιούσης Νικόλαος, Μάγειρας Δημήτριος Ντόβολης Ευάγγελος, Ποθητάκης Άγγελος, Στουπή Ελένη, Χριστόπουλος Βασίλειος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA