Μήνυση Θεοδωρίδη σε Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μήνυση Θεοδωρίδη σε Εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε μήνυση για παράβαση καθήκοντος στον Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, για την δίωξη που του άσκησε έπειτα από δήλωση που έκανε περί «αίσχους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στημένου πρωταθλήματος...»

Στη μήνυση του ο Θεοδωρίδης αναφέρει ότι από την στιγμή που δεν έχει θεσμικό ρόλο στους «ερυθρόλευκους», δεν οφείλει να λογοδοτήσει στο συγκεκριμένο όργανο.

Η δίωξη ασκήθηκε στον Σ. Θεοδωρίδη για την ακόλουθη δήλωση του: 

«…Τα αίσχη που βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό! Πότε άλλοτε είδατε 6 παίχτες δανεικούς, πάνω από τη μισή ομάδα, όπως στην περίπτωση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή τους να λέει ότι δυο μέρες πριν από τον αγώνα, του είπαν ότι δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει με τον ΠΑΟΚ; Τι άλλο περιμένει ο Υπουργός για να καταλάβει ότι είναι στημένο το πρωτάθλημα; Πότε θα πάρει μέτρα; Όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ή όταν θα έχουμε νέους Βελλίδιδες;;;!!!!!».

Στη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα αναφερόταν: 

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA