NBA: Τζόρνταν και Τζέιμς έμειναν κάτω από τους νέους! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

NBA: Τζόρνταν και Τζέιμς έμειναν κάτω από τους νέους!

Η σεζόν στο ΝΒΑ ξεκίνησε και οι λάτρεις του μαγικού κόσμου έχουν ήδη καθηλωθεί μπροστά στις οθόνες τους...

Το στοίχημα φυσικά δεν μένει έξω από το χορό! 

Οι αγορές για το NBA μαγνητίζουν το ενδιαφέρον. Κάνοντας τη βόλτα σας στις στοιχηματικές θα δείτε και τα νόμιμα καζίνο τους. Ενδιαφέροντα παιχνίδια υπάρχουν και εκεί. Ένα από τα αγαπημένα των Ελλήνων, που είναι διαθέσιμο στο ίντερνετ, είναι το kino!

Επιστρέφοντας στο NBA, στη χώρα μας έγινε αυτό που όλοι θέλαμε στην πρεμιέρα. Το Μιλγουόκι άλωσε το Χιούστον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει τριπλ-νταμπλ και να δίνει τη δική του απάντηση στον wannabe MPV Τζέιμς Χάρντεν.

Είδαν κι άλλα πολλά τα μάτια μας, αλλά αυτό που μας έκανε φοβερή εντύπωση, είναι η τρέλα που υπάρχει στο Ντάλας με Ντόντσιτς και Πορζίνγκις και μία σύγκριση, η οποία μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοικτό. 

Τα τοπικά μέσα στο Ντάλας λοιπόν έψαξαν και ανέδειξαν ένα μοναδικό στατιστικό το οποίο είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Πολλοί λένε ότι η στατιστική είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να πεις ψέματα, εμείς όμως λέμε πως τα νούμερα είναι νούμερα και δεν υπόκεινται σε κάτι υποκειμενικό. Είναι αντικειμενικά στοιχεία και ένα από αυτά σας το παρουσιάζουμε.

Πάνω από τέσσερα επικά ζευγάρια

Πιστοί στους Ευρωπαίους λοιπόν οι άνθρωποι των Μάβερικς, μετά τον Νοβίτσκι, βρήκαν τους νέους τους πρωταγωνιστές και είναι ξανά Ευρωπαίοι. Ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς και ο Λετονός Κρίσταπς Πορζίνγκις έκαναν όργια κόντρα στους Γουίζαρντς και οδήγησαν την ομάδα τους στην πρώτη νίκη της σεζόν. Πάνω τους χτίζονται οι Μαβς και αυτό δείχνουν με το καλημέρα ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Ο Ντόντσιτς σταμάτησε στους 34 πόντους και ο Πορζίνγκις προσέθεσε 23. Ήταν το πρώτο τους μαζί. Το σύνολο μας κάνει 57 και με αυτό το «μαγικό» νούμερο ξεκίνησαν οι συγκρίσεις.

Μάτζικ Τζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ είχαν σκοράρει 55 πόντους στο πρώτο τους ματς μαζί ως παίκτες των Λέικερς. Αργότερα έγραψαν τη δική τους χρυσή ιστορία, έφεραν το show time στο ΝΒΑ, κατέκτησαν δαχτυλίδια με τον Πατ Ράιλι στον πάγκο τους.

Ο Κέβιν Ντούραν πήγε στο Γκόλντεν Στέιτ για να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή και τα κατάφερε άξια και δίκαια. Τι έγινε όμως όταν έπαιξε μαζί με τον Στέφεν Κάρι, στο πρώτο τους παιχνίδι μαζί; Στο σύνολο KD και Κάρι σκόραραν 53 πόντους.

Στην τρίτη θέση της μοναδικής αυτής πεντάδας είναι ένα άλλο δίδυμο, ίσως το κορυφαίο στην ιστορία του ΝΒΑ. Τζόρνταν και Πίπεν έσμιξαν στους Σικάγο Μπουλς για να πάρουν τα πάντα. Όταν πάτησαν μαζί πρώτη φορά το παρκέ ως συμπαίκτες το συνολικό κοντέρ σταμάτησε στους 46 πόντους.

Η πεντάδα κλείνει με Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Γουέιντ. Οι δυο τους έκαναν φοβερά πράγματα στο Μαϊάμι. Όταν ο Λεμπρόν βρήκε τον Γουέιντ το 2010 και έπαιξαν πρώτη φορά στην ίδια πεντάδα, οι δυο τους φόρτωσαν το αντίπαλο καλάθι με 44 πόντους.

Η συνέχεια επί των παρκέ

Το ΝΒΑ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς, με πληθώρα αναμετρήσεων κάθε βράδυ (σύμφωνα με τις δικές μας ώρες). Το ξενύχτι για πολλούς είναι απόλαυση, αφού όποιος έχει τη δυνατότητα να βλέπει κάποια ματς αυτές τις «άγριες» ώρες σίγουρα θα αποζημιωθεί από το θέαμα που θα δει.

Ντόντσιτς και Πορζίνγκις έβαλαν ήδη το όνομά τους πάνω από τοτέμ του παγκοσμίου μπάσκετ, όπως οι Μάτζικ, Τζαμπάρ, Τζόρνταν, Πίπεν, Ντουράν, Κάρι, Λεμπρόν, Γουέιντ. Μπορούν να πάνε ακόμη παραπέρα. Σίγουρα είναι νωρίς. 

Όπως φαίνεται και στα ταμπλό των μπουκ, το Ντάλας είναι στη δεύτερη δεκάδα όσον αφορά τις αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι όμως ότι το κατόρθωμά τους στην πρεμιέρα ήδη έγραψε ιστορία και όπως λένε οι ειδικοί θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα.

Το Λος Άντζελες δείχνει να ξαναζεί μεγάλες στιγμές με Κλίπερς και Λέικερς, ενώ τα δικά μας μάτια θα είναι πάντα πάνω στον Greek Freak, που θέλει το δαχτυλίδι όσο τίποτα άλλο. Και όταν το μάτι του Giannis γυαλίζει, όταν βάλει στόχο, τότε συνηθίζει να τα καταφέρνει όπως έχει δείξει η μέχρι τώρα πορεία του. Το ΝΒΑ είναι εδώ και το θέαμα είναι εγγυημένο.  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA