Προσφυγικό: Παραιτείται ο Δήμαρχος Σάμου για τα κυβερνητικά μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Προσφυγικό: Παραιτείται ο Δήμαρχος Σάμου για τα κυβερνητικά μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Σάμου, Γιώργος Στάντζος και το δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσαν το βράδυ της Τετάρτης (20-11-2019) ότι θα παραιτηθούν ως αντίδραση στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την δημιουργία κλειστού κέντρου χωρητικότητας 5.000 ατόμων στο νησί...

Ο Γ. Στάντζος αναμένεται την Πέμπτη να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό για να του γνωστοποιήσει την παραίτησή του ιδίου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.

«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νοιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος» ανέφερε ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Πληροφορίες: Samostimes

Έφτασε με ελικόπτερο: Καρέ-καρέ η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μπούρτζι και οι δηλώσεις στη Χαλκίδα - Οικονομική ενίσχυση 1,2 εκ. ευρώ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μπούρτζι που «πνίγηκε» από τα ορμητικά νερά του ποταμού «Λήλαντα», ο...

Βίντεο - Ρεπορτάζ