«Τρελή» πορεία φορτηγού στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας! «Ζαλίστηκα και πέρασα στο αντίθετο ρεύμα», λέει ο οδηγός! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Τρελή» πορεία φορτηγού στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας! «Ζαλίστηκα και πέρασα στο αντίθετο ρεύμα», λέει ο οδηγός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στη Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, διέσχισε κάθετα το δρόμο, έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» πάνω σε μια κολώνα - Από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα...

Το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας (18-11-2019) στο ρεύμα προς Λαμία.

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν χτύπησα κανένα άνθρωπο»

Ο έμπειρος οδηγός είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πόνου, χτυπημένος σε πολλά σημεία του σώματος του, δήλωσε στο STAR ότι αισθάνεται ευγνώμων που δε θρηνήσαμε θύματα, όταν το φορτηγό του διέσχισε και τα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, χωρίς να ακουμπήσει ούτε ένα από τα δεκάδες διερχόμενα αυτοκίνητα.

Τι δήλωσαν οι μάρτυρες

Από ότι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, «αφρενάριστο» από τέσσερις λωρίδες. Οι δύο πρώτοι περάσανε οριακά και οι δυο που ήταν στις πιο ακριανές λωρίδες πρόλαβαν και φρέναραν.

Για πάνω από μισή ώρα, η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Πειραιά, προκειμένου τα ειδικά συνέργεια να βγάλουν το φορτηγό.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έπεσε και η κεντρική κολώνα πάνω στην οποία στηριζόταν η κάμερα ασφαλείας.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA