Οι πρώτες εξετάσεις για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία», λέει ο πατέρας του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οι πρώτες εξετάσεις για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία», λέει ο πατέρας του! (ΦΩΤΟ)

Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ από την Εύβοια, ήρθαν από τον πατέρα του τα ξημερώματα της Τρίτης (19-11-2019)...

Ο ίδιος με ανάρτησή του ενημέρωσε τις χιλιάδες κόσμου, που παρακολουθούν την πορεία της υγείας του μικρού, ότι ο γιος του ξεκινά τη θεραπεία του σε δύο μέρες.

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!», έγραψε ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ σε σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία του παιδιού που κοιτάζει από το παράθυρο του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη θεραπεία απαιτούνται αρχικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων κρίνουν αν μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA