Για την παιδεραστία! Απαλλάχθηκε στο Εφετείο λόγω παραγραφής ο Νίκος Γεωργιάδης - Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Για την παιδεραστία! Απαλλάχθηκε στο Εφετείο λόγω παραγραφής ο Νίκος Γεωργιάδης - Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή!

Για γέλια και για κλάμματα...

Απαλλάχθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, για την υπόθεση ασέλγειας κατά ανηλίκου έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή για την οποία είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

«Δυστυχώς, θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με τον νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρείται ήσσονος σημασίας και να παραγράφονται όλα τα πλημμελήματα - ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων» ανέφερε στην αγόρευσή της η Εισαγγελεας της έδρας, δηλώνοντας υποχρεωμένη να δεχτεί την ένσταση παραγραφής που προβλήθηκε από την πλευρά Γεωργιάδη.

Τελικά, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων οδηγήθηκε στην παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν καθισμένος στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Σημειώνεται ότι σε πρωτο βαθμό την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη είχε αποφασίσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, κρίνοντάς τον ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, αλλά με τη χορήγηση της αναστολής.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, από την πλευρά του, δήλωσε:

«Με την απόφαση του Εφετείου Αθηνών έκλεισε με την παύση της ποινικής δίωξης η γνωστή υπόθεση εναντίον μου. Μια υπόθεση που κατασκευάστηκε με προφανείς πολιτικούς σκοπούς. Μια υπόθεση στην οποία είμαι απόλυτα αθώος. Ελπίζω εφεξής να μην υποστεί κανένας Έλληνας πολίτης τη μεταχείριση που δέχτηκα εγώ. Ελπίζω κανείς ποτέ να μη βιώσει την αδικία και τον διασυρμό που βίωσα εγώ».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα