Δικαστήριο αθώωσε πατέρα που πλάκωσε στα χαστούκια την 13χρονη κόρη του - Έκριναν ότι το έκανε για…σωφρονισμό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήριο αθώωσε πατέρα που πλάκωσε στα χαστούκια την 13χρονη κόρη του - Έκριναν ότι το έκανε για…σωφρονισμό!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση...

Αθώος κρίθηκε τελικά ο Ροδίτης, που κατηγορούταν για τα χαστούκια που έριξε στην κόρη του!

Ο 33χρονος κάθισε στο εδώλιο τού Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για σωματική βλάβη σε βάρος της 13χρονης κόρης του. Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της συνηγόρου του ότι το ράπισμα έγινε προς σωφρονισμό και τον έκρινε αθώο.

Ο πατέρας είχε συλληφθεί από αστυνομικούς ύστερα από καταγγελία που έγινε για ξυλοδαρμό τού ανήλικου παιδιού του. Η 13χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι εκείνη τη μέρα καβγάδιζε με τη μητέρα της και, όταν άκουσε την ίδια, την πλησίασε και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στον τοίχο. Όπως είπε, άρχισε να πονάει στο αυτί και πήγε στο νοσοκομείο, όπου έκανε εξετάσεις.

Ο πατέρας, σύμφωνα με τη «δημοκρατική» της Ρόδου, είπε ότι η μικρή ζητούσε επιτακτικά από τη μητέρα της να φύγει και να επιστρέψει στις 22.00. Επίσης ανέφερε πως όταν της μιλούσε εκείνη τού απαντούσε με ειρωνικό ύφος, ενώ τόνισε ότι βρισκόταν σε «εν βρασμώ ψυχής», όταν τη χαστούκιζε. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA