Μακελειό με σεκιουριτάδες στη Θήβα: Ένα μήνα μετά εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρεία «Pitbull Security» με τους δύο νεκρούς | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μακελειό με σεκιουριτάδες στη Θήβα: Ένα μήνα μετά εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρεία «Pitbull Security» με τους δύο νεκρούς

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στη φονική συμπλοκή που είχε γίνει στις Θεσπιές Θήβας ανάμεσα σε ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι...

Ύστερα από έναν μήνα μετά το διπλό φονικό (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά δημοσιεύματα) η εταιρεία «Pitbull Security», μέλη της οποίας πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή της 13ης Δεκεμβρίου 2019 με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες από πυρά ανταγωνιστικής εταιρείας σεκιούριτι, εξέδωσε ανακοίνωση, απευθυνόμενη σε φίλους και συνεργάτες της.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά στη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε με αφορμή μια πινακίδα που είχε τοποθετηθεί έξω από σχολείο, για την οποία υπήρχε διαφωνία για το εάν έπρεπε να είναι αναρτημένη ή όχι. Θύματα του αιματηρού περιστατικού ήταν πατέρας και γιος, ηλικίας 66 και 34 ετών, οι οποίοι έπεσαν νεκροί, ενώ τραυματίστηκαν ένας 33χρονος και ένας 52χρονος.
 
Η «Pitbull Security», εξέδωσε για πρώτη φορά ανακοίνωση μετά το περιστατικό, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η εταιρεία που ιδρύθηκε από τους αδικοχαμένους πατέρα και γιο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της. 

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας, για τη συμμετοχή σας στο βαρύτατο πένθος που έπληξε την οικογένειά μας, από τον αδόκητο χαμό των Λουκά και Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, οι οποίοι δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο, για λόγους που ουδείς λογικός άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει. Παγωμάρα, φρίκη, κενό και αφόρητη λύπη είναι αυτά που νοιώθουμε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη εις βάρος της οικογένειάς μας στις 13/12/2019.

Ωστόσο, από θαύμα δεν θρηνούμε και τρίτο θύμα. Επέζησε της “ενέδρας” θανάτου, ο εξάδελφός μας Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, ο οποίος βλήθηκε από τους δράστες στην προσπάθειά του να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας του αδελφού μας, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ως εκ τούτου, αφήσαμε να παρέλθει λίγος χρόνος προτού απευθυνθούμε σε εσάς και θεωρούμε καθήκον μας να σας διαβεβαιώσουμε για δύο πράγματα. 

Πρώτον, έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, για το ότι θα κάνουμε κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες να λάμψει η αλήθεια και μόνον αυτή για τις πρωτοφανείς εγκληματικές πράξεις της 13ης/12/2019, ώστε να παύσει η παντελώς ανεύθυνη παραφιλολογία που τελευταία αναπτύσσεται από τους γνωστούς κύκλους και, Δεύτερον, για το ότι η εταιρεία μας “PIT BULL SECURITY”, η εταιρεία που με τόσο κόπο ίδρυσαν και λειτούργησαν οι αδικοχαμένοι πατέρας/σύζυγος και αδελφός/υιός μας, θα συνεχίσει να παρέχει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της σε εκείνους που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους (και είναι πολλοί αυτοί), γιατί θεωρούμε ότι τούτος, είναι ο μόνος τρόπος να αποτίσουμε τον φόρο τιμής που αρμόζει σε εκείνους που έφυγαν τόσο γρήγορα, ξαφνικά και άδικα.

Οικογένεια Χριστοδούλου
PIT BULL SECURITY»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA