Έφυγαν από τη Χαλκίδα και πήγαν στην Ινδονησία για να ανοίξουν σουβλαντζίδικο - «Χρυσές» μπίζνες με πιτόγυρα στο εξωτικό Μπαλί! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έφυγαν από τη Χαλκίδα και πήγαν στην Ινδονησία για να ανοίξουν σουβλαντζίδικο - «Χρυσές» μπίζνες με πιτόγυρα στο εξωτικό Μπαλί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς μια οικογένεια από την Χαλκίδα κατάφερε να δημιουργήσει μια μικρή «αυτοκρατορία» στην Ινδονησία...

Μια οικογένεια επιπλοποιών από την Χαλκίδα έβαλε στην άκρη τα πριόνια και τους τόρνους, λάδωσε τις πίτες με ζουμερά καλαμάκια και home made τζατζίκι και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη αλυσίδα με σουβλατζίδικα στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Ο Μιχάλης Σπυρόπουλος και η σύζυγος του Νίτσα μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται πίσω από την τελευταία επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα που αφορά το τομέα της εστίασης στο Νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί της Ινδονησίας.

Πρόκειται για μια περιοχή που ανήκει σε ινδονησιακό σύμπλεγμα περίπου 17.000 νησιών στη Νοτιοανατολική Ασία, που εξακολουθεί να μαγνητίζει τα πλήθη των τουριστών 12 μήνες το χρόνο, καθώς το κλίμα είναι τροπικό και η θερμοκρασία σταθερά υψηλή με ελάχιστες διακυμάνσεις.

Η οικογένεια μίλησε, μέσω skype, το Σάββατο (25-01-2020) στη πρωινή εκπομπή του ALPHA, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA