Κόστισαν 12.000 ευρώ! Βασιλόπιτες από χρυσάφι σε Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κόστισαν 12.000 ευρώ! Βασιλόπιτες από χρυσάφι σε Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Από χρυσάφι φαίνεται ότι είναι η βασιλόπιτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Συγκεκριμένα η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προβλέπεται να κοστίσει 12.000 ευρώ.

«Απίστευτα πράγματα. Πέρυσι στο γραφείο μου στο ΥΠΑΑΤ κόψαμε βασιλόπιτα που στοίχισε 30 ευρώ και φυσικά τα πλήρωσα από την τσέπη μου. Φέτος η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΥΠΑΑΤ στοίχισε 12.000 ευρώ!!! 12.000 ευρώ!!! Το επιτελικό κράτος εν δράσει!!!», αναφέρει στην καταγγελία της η πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Μετά το σάλο ο Βορίδης δήλωσε ότι ανακαλεί την απόφαση και ότι θα πληρώσει τις 12.000 ευρώ από την τσέπη του. «Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά, θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος, για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά», δήλωσε στο Open.

«Χρυσή» και η πίτα της Περιφέρειας Αττικής

Μία ημέρα μετά την πολυσυζητημένη «χρυσή» βασιλόπιτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης έρχεται να προστεθεί και η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία κόστισε και αυτή 12.000 ευρώ, όπως αποκαλύφθηκε από τη Διαύγεια.

Ειδικότερα, στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα δαπάνη και διάθεση πίστωσης συνολικού ποσού 9.677,42€ πλέον ΦΠΑ (12.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για τη διοργάνωση εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα, για την κοπή πίτας για τους υπηρετούντες υπαλλήλους στην Περιφέρειας Αττικής.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA