Παράτησε... την Περιφέρεια Στερεάς ο Γκλέτσος - Δεν ασχολείται μετά την ήττα στις εκλογές | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παράτησε... την Περιφέρεια Στερεάς ο Γκλέτσος - Δεν ασχολείται μετά την ήττα στις εκλογές

Μόνο για τη νίκη πήγαινε ο Απόστολος Γκλέτσος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας...

Αν και την δεύτερη Κυριακή έλαβε 110.847 ψήφους (47.58%), έχασε τελικά για 5 μονάδες διαφορά από τον Φάνη Σπανό, και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς δεν ασκεί τα καθήκοντα του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός του Γκλέτσου εξέλεξε 4 περιφερειακούς συμβούλους και συγκεκριμένα τους, Σταμάτη Γκάβαλη, Γιώργο Πατσιούρα, Ανδρέα Δαύρη και την Άννα Καρύκα.

«Δεν του ταιριάζει ο ρόλος του κομπάρσου..., ο κόσμος θα καταλάβει το λάθος του», δηλώνουν άτομα που γνωρίζουν καλά τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η τελευταία του εμφάνιση στα πολιτικά δρώμενα ήταν η συμμετοχή του στη Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του σχήματος ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όσοι τον γνωρίζουν, θεωρούν δεδομένο ότι θα δηλώσει «παρών» στις επόμενες -ίσως- και περιφερειακές εκλογές, ωστόσο, σήμερα που μιλάμε, τον ρόλο του επικεφαλής της αντιπολίτευσης έχει αναλάβει προσωπικά, όπως φαίνεται, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος ήρθε τρίτος με την παράταξη «Στερεά... Υπεροχής» λαμβάνοντας, από την πρώτη Κυριακή, το απογοητευτικό ποσοστό του 14.14%.

Σκύρος: 51χρονος βγήκε εκτός δρόμου με τη μηχανή και έχασε την ζωή του

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (29-05-2020) στο δρόμο που οδηγεί στο αεροδρόμιο της Σκύρου... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,...

Βίντεο - Ρεπορτάζ