Όταν ο νέος Χαλκιδέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστελνε μήνυμα στην Τουρκία - «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε…» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΥΧΕΣ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Όταν ο νέος Χαλκιδέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έστελνε μήνυμα στην Τουρκία - «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα καθήκοντα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ανέλαβε και επίσημα ο Χαλκιδέος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος (δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα)...

Ο στρατηγός Φλώρος ως Διοικητής 1ης Στρατιάς, τον Δεκέμβριο του 2019 παρευρέθηκε στο Ελληνικό Ιωαννίνων σε τελετή στη μνήμη του εύελπι Σκαρλάτου Ρωσσέτη και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Τούρκους λέγοντας χαρακτηριστικά «τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε» τονίζοντας την ετοιμότητα των ελληνικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν τον κάθε πιθανό εχθρό.

«Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε. Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι. Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια» είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες. 

Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι… Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες… Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος. Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη».

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα