Χαλκίδα - Οδός Ωρίωνος: 34χρονος παρίστανε τον αστυνομικό της Ασφάλειας - Πως άρπαξε 700 ευρώ σε δήθεν έλεγχο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα - Οδός Ωρίωνος: 34χρονος παρίστανε τον αστυνομικό της Ασφάλειας - Πως άρπαξε 700 ευρώ σε δήθεν έλεγχο!

Συνελήφθη νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20-01-2020) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 34χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και αντιποίηση...
 

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κατηγορείται ότι μεσημβρινές ώρες της 19-01-2020, κινούμενος με δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οδό Ωρίωνος, προσέγγισε δύο Πακιστανούς, ηλικίας 28 & 19 ετών, και προσποιούμενος αστυνομικό της Ασφάλειας, φορώντας πολιτικά, ζήτησε στους παθόντες να του παραδώσουν έγγραφα και χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Ακολούθως και ενώ προέβη σε υποτιθέμενο αστυνομικό έλεγχο, αποχώρησε από το σημείο, αποσπώντας πορτοφόλι ιδιοκτησίας του 19χρονου, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.
 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20-01-2020) ο 34χρονος εντοπίστηκε κινούμενος με τη μοτοσικλέτα και συνελήφθη.

Την έρευνα και την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA