Συνεδρίαση - παρωδία για τον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης! Κλειστός για ένα μήνα ...και βλέπουμε! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνεδρίαση - παρωδία για τον διαλυμένο παραλιακό δρόμο της Κύμης! Κλειστός για ένα μήνα ...και βλέπουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το «Θα...» έπεσε σύννεφο στη συνεδρίαση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου...

Ανάμεσα στα 11 θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου της Δευτέρας (20-01-2020) ήταν και ο διαλυμένος παραλιακός δρόμος της Κύμης, από Πλατάνα προς Στόμιο, ο οποίος έχει κλείσει μετά την πρόσφατη πτώση βράχων που έφερε και τον τραυματισμό των αστυνομικών (δείτε ΕΔΩ).

Πέρα από κάποιες γενικές εξαγγελίες του Φάνη Σπανού, που έδωσε το «παρών», περί «χρηματοδότησης 9 εκ. ευρώ...», δεν υπήρξε κάποια επίσημη απόφαση για την αποκατάσταση του δρόμου.

Και τα προηγούμενα 5 χρόνια δηλαδή γιατί δεν το έκανε, ως Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος...

Το μόνο που αναφέρθηκε με σιγουριά είναι ότι ο δρόμος θα κλείσει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Το απόλυτο μηδέν δηλαδή...

Το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι, Φάνης Σπανός και Θανάσης Μπουραντάς εμφανίστηκαν σαν να μην έχουν καμία ευθύνη, ειδικά ο τελευταίος που έχει κάτσει για πολλά χρόνια στη καρέκλα του Νομάρχη και αποτελεί μέρος του παλαιού διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα.

Σημειώνεται, ότι το 2017 ο Φάνης Σπανός ως Αντιπεριφερειάρχης, είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αλλά του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου (δείτε ΕΔΩ).

Στο δημοτικό συμβούλιο, για λίγη ώρα, βρέθηκαν και οι βουλευτές, Σπύρος Πνευματικός, Σίμος Κεδίκογλου, Βαγγέλης Αποστόλου και Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, αλλά και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι οποίοι αποχώρησαν μετά τις σύντομες τοποθετήσεις τους.
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA