Βαθύ - Καλοχώρι Παντείχι: Μέχρι 24 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τις πλημμύρες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βαθύ - Καλοχώρι Παντείχι: Μέχρι 24 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Πρόκειται για τους πληγέντες των περιοχών, Βαθύ Αυλίδας και Καλοχώρι Παντείχι που κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν το διάστημα: Κυριακή 22 Δεκεμβρίου έως την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019...

Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με την οποία από τις 22 Δεκεμβρίου 2019 έως και 22 Ιουνίου 2020 κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Κοινότητες Βαθέος και Καλοχωρίου–Παντειχίου της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας του Δήμου Χαλκιδέων και σε εφαρμογή της προβλεπόμενης διαδικασίας χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα προχώρησε σε Συγκρότηση Επιτροπής Καταγραφής Καταστροφών από έντονα καιρικά φαινόμενα. 
 
Έργο της Επιτροπής είναι η επιτόπια μετάβαση στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων,προκειμένου να γίνει καταγραφή των ζημιών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, όσοι κατοικούν στις ανωτέρω περιοχές, υπέστησαν καταστροφές από τα καιρικά φαινόμενα και πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 33862 απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών – Οικονομικών (ΦΕΚ 1699/2019), μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης, στο Δημαρχείο Χαλκίδας, κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών (Ληλαντίων & Μεγασθένους, Χαλκίδα 34100), μέχρι τις 24/01/2020.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2221060152, Παπαχαραλάμπους Μαρία. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA