Σε καλή μεριά! Δείτε πόσα χρήματα θα εισπράξουν για τα αδέσποτα οι Δήμοι Χαλκιδέων και Ερέτριας (ΕΓΓΡΑΦΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σε καλή μεριά! Δείτε πόσα χρήματα θα εισπράξουν για τα αδέσποτα οι Δήμοι Χαλκιδέων και Ερέτριας (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης που δημοσιεύτηκε, πριν λίγες μέρες, στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης καθορίζονται οι Δήμοι και οι Σύνδεσμοι Δήμων, που δικαιούνται της χρηματοδότησης, η κατανομή των κονδυλίων και η διαδικασία για την είσπραξη των χρημάτων...

Ανάμεσα στους 120 Δήμους, βρίσκονται και οι Δήμοι Χαλκιδέων και Ερέτριας.

Στην απόφαση σημειώνεται ότι το ύψος του ποσοστού χρηματοδότησης του συνολικού ποσού των εγκεκριμένων επιλέξιμων δαπανών ανά κατηγορία δράσεων αναλύεται, ως εξής:

α) Ποσοστό 20% επί του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών, για τις επιλέξιμες δαπάνες των δράσεων της βελτίωσης υφιστάμενου καταφυγίου και των ενεργει­ών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι έως 489.740,87 €.

β) Ποσοστό 15,6% επί του συνόλου των επιλέξιμων δα­πανών, για τις επιλέξιμες δαπάνες της δράσης σίτισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι έως 109.924,54 €.

Δείτε στο έγγραφο που ακολουθεί πόσα χρήματα θα εισπράξουν οι δύο Δήμοι της Εύβοιας που ήταν και οι μοναδικοί του νομού που έλαβαν χρηματοδότηση:

(για zoom πατήστε πάνω στην εικόνα)

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα