Αθωώθηκαν δύο μπεκρήδες αστυνομικοί που τα ήπιαν σε κλαμπ και δεν πλήρωσαν τα ποτά με το «έτσι θέλω»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αθωώθηκαν δύο μπεκρήδες αστυνομικοί που τα ήπιαν σε κλαμπ και δεν πλήρωσαν τα ποτά με το «έτσι θέλω»!

Αθώοι κρίθηκαν την Πέμπτη (20-02-2020) από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Κω οι δύο αστυνομικοί που είχαν συλληφθεί από συναδέλφους τους επειδή δεν πλήρωσαν τα ποτά που ήπιαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού!

Σε βάρος των δύο αστυνομικών ηλικίας 37 και 34 ετών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για παράβαση καθήκοντος και απατηλή πρόκληση βλάβης ενώ παραπέμφθηκαν σε δίκη, η οποία μετά από αναβολή έγινε χθες.

Το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας, έκρινε αθώους και τους δύο για την παράβαση καθήκοντος ενώ κήρυξε απαράδεκτη την ποινική δίωξη για την απατηλή πρόκληση βλάβης, λόγω έλλειψης εγκλήσεως.

Απολογούμενοι ενώπιον του δικαστηρίου οι δύο αστυνομικοί έκαναν λόγο για «παρεξήγηση», είπαν ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πως όταν τους ζητήθηκε επέδειξαν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα χωρίς όμως να διενεργήσουν έλεγχο ή να δημιουργήσουν περαιτέρω πρόβλημα.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο κατηγορούμενοι στις 16 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα πήγαν σε νυχτερινό κέντρο του νησιού και σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, δήλωσαν ότι ανήκουν σε ειδική υπηρεσία ελέγχου της ΕΛ.ΑΣ.

Κατανάλωσαν άφθονο αλκοόλ, σε σημείο που μέθυσαν, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, αλλά έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό, επαναλαμβάνοντας την ιδιότητά τους.

Ο ιδιοκτήτης, όμως, μόλις οι δύο άνδρες έφυγαν, κάλεσε την αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και ο 37χρονος και ο 34χρονος, συνελήφθησαν.

Οι δύο αστυνομικοί, αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρετούν στο νησί της Κω ως αποσπασμένοι.

Πληροφορίες: rodiaki.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα