Κοροναϊός: 38χρονη επιχειρηματίας το πρώτο κρούσμα! Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Μιλάνο - Σε καραντίνα πάνω από 15 άτομα και απολύμανση μέχρι και στο δημαρχείο που επισκέφθηκε! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κοροναϊός: 38χρονη επιχειρηματίας το πρώτο κρούσμα! Είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο Μιλάνο - Σε καραντίνα πάνω από 15 άτομα και απολύμανση μέχρι και στο δημαρχείο που επισκέφθηκε!

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Ιταλία, σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ...

Πρόκειται για επιχειρηματία η οποία μετέβη στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο για την έκθεση μόδας της πόλης και επέστρεψε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στις 20:00 το βράδυ με πτήση της Ryanair.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες τη Δευτέρα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη ανέβασε πυρετό και πήγε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με τον κορονοϊό.

Όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της καθώς και τα συγγενικά της πρόσωπα θα τεθούν σε καραντίνα.

Τούτων δοθέντων, το δημαρχείο έχει χαρακτηριστεί χώρος υψηλού κινδύνου και για αυτό ακυρώθηκαν προγραμματισμένες για απόψε εκδηλώσεις. Όπως είναι αναμενόμενο, σε εξετάσεις θα υποβληθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι,ο δήμαρχος και όποιοι έδωσαν το «παρών» στο συμβούλιο της Δευτέρας.

Παράλληλα αναμένεται να πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των χώρων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα σε καραντίνα για 14 μέρες τίθενται οι επιβάτες της πτήσης που ταξίδεψαν από το Μιλάνο για τη Θεσσαλονίκη με την 38χρονη, ενώ εξετάσεις θα γίνουν και στους δημοτικούς συμβούλους με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Η 38χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού. Για ιατρικές εξετάσεις έχουν κληθεί τόσο ο σύζυγός της με το παιδί τους όσο και η μητέρα της 38χρονης. Ακόμη, από την αεροπορική εταιρεία θα κληθούν για εξετάσεις όλοι όσοι ταξίδευαν στην ίδια πτήση με την 38χρονη από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, μία ανάρτησή της έμελλε να αποδειχτεί προφητική!

«Ο κοροναϊός “χτύπησε” και την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο» ανέβασε στα… μέσα κοινωνικής δικτύωσης η επιχειρηματίας λίγα λεπτά πριν πετάξει από την Ιταλία.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA