Εξελίξεις στο Δύστο: Εκταφή θα ζητήσουν οι γονείς της 24χρονης που πέθανε από νευρική ανορεξία - Κάνουν λόγο για ιατρικά λάθη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Εξελίξεις στο Δύστο: Εκταφή θα ζητήσουν οι γονείς της 24χρονης που πέθανε από νευρική ανορεξία - Κάνουν λόγο για ιατρικά λάθη! (ΦΩΤΟ)

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης Γιολάντας από τον Δύστο που έπασχε από νευρική ανορεξία και πέθανε στο νοσοκομείο... 

Οι γονείς της θα ζητήσουν την εκταφή της, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος.

«Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή» είπε η μητέρα της άτυχης Γιολάντας. «Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια όργανα δε λειτουργούσαν» συνέχισε.

 

Η οικογένεια της Γιολάντας, που έχασε τη ζωή της στα 24 χρόνια της, κατήγγειλε ότι υπήρξε ιατρικό λάθος. «Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει» είπε η αδερφή της όπως αναφέρει το STAR CHANNEL.

Σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας θα ορίσουν πραγματογνώμονα προκειμένου να γίνει εκταφή της κόρης τους και να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η οικογένειά της έχει αφήσει το δωμάτιό της ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο για να νικήσει τη νευρική ανορεξία...


Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα