Μέσα στο συνεργείο: Φανοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονα του μετά από συμπλοκή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μέσα στο συνεργείο: Φανοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τον γείτονα του μετά από συμπλοκή (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι διαφορές με το γείτονα ήταν αυτές που οδήγησαν στο μοιραίο τα ξημερώματα της Δευτέρας (03-02-2020) στο Νέο Σούλι Πατρών...

Ο 41χρονος Κωνσταντίνος Β. Δημόπουλος μετέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο φανοποιείο που διατηρούσε ο 40χρονος Κ.Β. και εισβάλλοντας στο χώρο από το φράχτη, ήχησε ο συναγερμός.

Αμέσως έτρεξε στο σημείο ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου Κ.Β. με μια καραμπίνα. Εκεί διαπίστωσε ότι ο 40χρονος είχε παραβιάσει το χώρο του και πως κρατούσε μια καραμπίνα και μια κλαδευτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα και άλλο αιχμηρό αντικείμενο ενώ κατά μία άλλη μαρτυρία φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη.

Εκείνη την ώρα, ο τελευταίος με όπλο πυροβολεί εναντίον του 40χρονου με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μία σφαίρα τον βρήκε στην καρδιά και το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο κλήθηκε η Ασφάλεια Πατρών και παρότι αρχικά αρνήθηκε ο φανοποιός ότι είχε πυροβολήσει, στο σημείο εντοπίστηκε και το πιστόλι που χρησιμοποίησε όπως επίσης δύο κάλυκες και μία βολίδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί αμέσως.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου φανοποιού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν:

• (67) φυσίγγια πιστολιού,

• (2) κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες),

• (1) αεροβόλο τυφέκιο,

• (2) μαχαίρια επιβίωσης

• (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος

«Ό,τι, έγινε, έγινε στο πλαίσιο της αυτοάμυνας. Ο πελάτης μου είχε υποστεί πολλές επιθετικές ενέργειες και απειλές από το θύμα» δήλωσε ο δικηγόρος του φανοποιού, τονίζοντας ότι είχε προκαλέσει μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν, φωτιά στην επιχείρηση του πελάτη του. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA