Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών: Μαθητές τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται με κορονοϊό! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συναγερμός στο Κολλέγιο Αθηνών: Μαθητές τα παιδιά της 40χρονης που νοσηλεύεται με κορονοϊό!

Ανήσυχοι είναι οι γονείς των 100 μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών που βρίσκονται σε εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο μετά την είδηση ότι η μητέρα ενός κοριτσιού που συμμετέχει στην εκδρομή είναι η 40χρονη υπάλληλος της τράπεζας Πειραιώς που διαγνώστηκε με κορονοϊό...

Οι μαθητές βρίσκονται στο Λονδίνο με σκοπό να επισκεφτούν πανεπιστήμια από το IB (International Baccalaureat). Ωστόσο, μετά το περιστατικό οι μαθητές θα επιστρέψουν σήμερα με πτήση της Aegean εκτός από την κόρη της 40χρονης η οποία θα παραμείνει για τρεις ημέρες στη Βρετανία με εντολή των βρετανικών αρχών.

Η διοίκηση του Κολλεγίου από την πλευρά της έχει ενημερώσει με μήνυμα τους γονείς των μαθητών του ότι μητέρα είναι θετική στον κορονοϊό και παράλληλα ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. 

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι με κοινή απόφαση των Υπουργών Υγείας και Παιδείας το κολλέγιο θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή. Τα δύο παιδιά της γυναίκας είναι μαθητές της Β' λυκείου (η κόρη) και της Γ' Γυμνασίου ο γιος.

Το μήνυμα που έστειλε το Κολλέγιο στους γονείς των μαθητών του και υπογράφεται από τον Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολλεγίου και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων έχει ως εξής:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κοροναϊό Covid 2019.

Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία.

Η 40χρονη είχε ταξιδέψει με την κόρη της στην Ιταλία όπου μετέβησαν για να επισκεφτούν το πανεπιστήμιο Bocconi στο Μιλάνο. Επέστρεψαν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα για να ταξιδέψει ξανά η κόρη της μαζί με τους συμμαθητές της στο Λονδίνο το πρωί».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA