41χρονη μητέρα το πιο νέο θύμα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα - Πήρε τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ και της είπαν να κάτσει σπίτι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

41χρονη μητέρα το πιο νέο θύμα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα - Πήρε τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ και της είπαν να κάτσει σπίτι!

Μια γυναίκα 41 ετών, μητέρα τριών παιδιών είναι το πρόσφατο και νεότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα...

Όπως έχει γίνει γνωστό, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πριν από μερικές μέρες στο σπίτι της, σε έναν οικισμό του Δήμου Κορεστίων της Καστοριάς. Ότι είναι θύμα του κορονοϊού ωστόσο ανακοινώθηκε την Τρίτη (24-03-2020), καθώς η εξέταση έγινε μετά το θάνατο της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 41χρονη είχε παρουσιάσει συμπτώματα και συγκεκριμένα πυρετό και επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ, ο οποίος την καθοδήγησε στο να παραμείνει σπίτι της απομονωμένη. Στην πορεία παρουσίασε, ωστόσο, επιδείνωση της υγείας της. Αν και κλήθηκε ασθενοφόρο, τελικά όταν αυτό έφτασε ήταν ήδη αργά.

Κατά τη νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου λήφθηκε δείγμα για κορονοϊό. Το αποτέλεσμα του ελέγχου έγινε γνωστό επιβεβαιώνοντας ότι η γυναίκα ήταν θετική στον ιό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού στη Καστοριά τονίζοντας την ανάγκη για στήριξη του νοσοκομείου της περιοχής. Ο νόμος των 42 χιλιάδων κατοίκων έχει επιβεβαιωμένα 27 κρούσματα και ο φόβος για περαιτέρω διασποράς είναι μεγάλος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA