Έριξε 15 σφαίρες: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη πρώην γυναίκα του και τη φίλη της (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έριξε 15 σφαίρες: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εκτέλεσε εν ψυχρώ τη πρώην γυναίκα του και τη φίλη της (ΦΩΤΟ)

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η διπλή δολοφονία στη Κηφισιά με δράστη αστυνομικό της Τροχαίας, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και μια φίλη της το απόγευμα της Τετάρτης (18-03-2020) έξω από το super market «My Market», στο οποίο και εργάζονταν οι δύο γυναίκες...

Όπως έγραψε και χθες το EviaZoom.gr, ο αστυνομικός έστησε καρτέρι έξω από το super market. Οι δύο εργαζόμενες γυναίκες του super market δέχτηκαν τα πυρά από τον ίδιο, μόλις βγήκαν έξω και μπήκαν στο αυτοκίνητο, μάρκας, Smart, μετά από διάλειμμα.
Ο αστυνομικός Γιώργος Λιανός που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας, πήγε στο αυτοκίνητο και τις εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο, έριξε τουλάχιστον 15 σφαίρες.

Ο 35χρονος δράστης αστυνομικός:
Σύμφωνα με Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος των δύο γυναικών ήταν γνώριμος στους συναδέλφους της πρώην συζύγου του και πήγαινε τακτικά στο super market, δημιουργώντας προβλήματα στη πρώην γυναίκα του, Πολυξένη Μπέρδου, η οποία τον είχε χωρίσει.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και αργότερα συνελήφθη ο δράστης.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν προστριβές για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η νεκρή πρώην σύζυγος του, Πολυξένη Μπέρδου:

Η φίλη της, Σοφία Σαββίδου που έπεσε και εκείνη νεκρή από τα πυρά του αστυνομικού:

Με αφορμή και το νέο αυτό έγκλημα επανήλθε και η συζήτηση για τις προϋποθέσεις σχετικά με την οπλοκατοχή των αστυνομικών και τη διενέργεια ψυχιατρικών εξετάσεων που θα έπρεπε να υποβάλλονται τακτικά οι αστυνομικοί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA