Δείτε πως εμφανίστηκε δικηγόρος στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δείτε πως εμφανίστηκε δικηγόρος στα δικαστήρια (ΦΩΤΟ)

Εξαιτίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέλας πήγε στο Εφετείο Αθηνών φορώντας ειδικό υαλόφραχτο και χειρουργική μάσκα...

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο γνωστός δικηγόρος, η δημόσια υγεία είναι αγαθό και πρέπει να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα:

«Δεν σκοπεύω να παίξω με την υγεία μου, γι’ αυτό πήρα τις προφυλάξεις μου και πήγα εκεί που με καλούσε το καθήκον. Έτσι ήμουν όλη την ημέρα, μόνο την στιγμή που ήταν ν’ αγορεύσω έβγαλα για λίγο την χειρουργική μάσκα. Κράτησα όμως για προστασία το υαλόφραχτο, όπως το λένε».
Η δίκη που είχε να διεκπεραιώσει λόγω του έκτακτου χαρακτήρα της είχε ξεκινήσει πριν από το Πάσχα και ήταν από διακοπή, με αποτέλεσμα η παρουσία του να κρίνεται αναγκαία:

«Δύσκολη η κατάσταση όμως θα πρέπει να προσαρμοστούμε στην πραγματικότητα αυτή. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων σου κάνουν θερμομέτρηση, στο Εφετείο πάλι όχι. Κυκλοφορούσαν όλοι οι δικηγόροι με μάσκες και γάντια. Ακόμα και το προεδρείο».

Σχετικά με το αν είναι υπερβολικές οι προφυλάξεις που έχει πάρει ο Δημήτρης Γκαβέλας εξηγεί: «Εγώ ήμουν με αυτό ώστε να προ φυλαχτώ από κάθε είδους σταγονίδιο. Έτσι το φοράω, ώστε ακόμα κι αν με πλησιάσει κάποιος να συγκρατήσει ότι μπορεί. Βέβαια υπάρχει θέμα με το κλιματιστικό διότι αν περάσει κάτι κι εκεί πρόβλημα είναι. Πρέπει να δούμε όλοι μαζί πως θα οργανωθούμε στις νέες συνθήκες. Μάλλον θα πρέπει να το συνηθίζουμε σιγά σιγά».
 
Πληροφορίες: Newsit.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA