Δεν είναι πρωταπριλιάτικο: Είχε πάει για εξετάσεις και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η Καμερουνέζα από τη Ριτσώνα - Εάν δεν είχε πάει στο «Αλεξάνδρα» δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι είχε κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο: Είχε πάει για εξετάσεις και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας η Καμερουνέζα από τη Ριτσώνα - Εάν δεν είχε πάει στο «Αλεξάνδρα» δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι είχε κορονοϊό

Διαβάστε τα νέα στοιχεία για την Καμερουνέζα από την Αφρική που διέμενε στο hot spot της Ριτσώνας...

Όπως αποκαλύφθηκε, πριν διαγνωστεί με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» είχε επισκεφθεί (άγνωστο στον αριθμό) και τη γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Χαλκίδας για εξετάσεις, χωρίς κανένας να υποπτευθεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να είχε τον φονικό ιό.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Αυτό σημαίνει επίσης ότι η γυναίκα, χωρίς να ξέρει ότι έχει μολυνθεί, είχε έρθει σε επαφή με πολλά άτομα εντός και εκτός του Νοσοκομείου.

Μάλιστα η Καμερουνέζα δεν θέλησε να γεννήσει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και ταξίδεψε στην Αθήνα (με άγνωστο μέσο) για να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού την περασμένη Πέμπτη, στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». 

Μόλις γέννησε και αφού ήρθε σε επαφή με γιατρούς, εργαζόμενους και άλλες μητέρες, η διοίκηση του νοσοκομείου ειδοποιήθηκε από το hot spot ότι ο σύζυγος της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως την υπέβαλλαν σε τεστ και βρέθηκε επίσης θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η γυναίκα μπήκε σε απομόνωση με το μωρό της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε και η ΠΟΕΔΗΝ, η γυναίκα γέννησε σε τετράκλινο θάλαμο, ειδοποιήθηκε στη συνέχεια το νοσοκομείο ότι νοσεί ο σύζυγός της από κορονοϊό. Ακολούθως 10 άτομα (γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι) μπήκαν σε καραντίνα για 15 μέρες.

Αλήθεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας έχουν μπει τουλάχιστον σε 15νθήμερη καραντίνα τα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της ή δεν έχει γίνει ούτε αυτό;;

Στη δομή της Ριτσώνας έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Μετανάστευσης, ενώ έχουν δημιουργηθεί χώροι υγειονομικής απομόνωσης για την παραμονή εκεί άλλων κρουσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εκπρόσωπος Υπουργείου Μετανάστευσης: «Οι κάτοικοι γύρω από τη Ριτσώνα δεν χρειάζεται να ανησυχούν αν μείνουν στα σπίτια τους...»
 

Διμοιρίες των ΜΑΤ στο hot spot της Ριτσώνας - Σφραγίζεται η δομή
 

Κορονοϊός - Ριτσώνα: Συναγερμός και στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»! Μετά τη γέννα εκ των υστέρων έγινε η διάγνωση στη γυναίκα από την αφρική - Σε καραντίνα γιατροί και εργαζόμενοι!
 

«Βόμβα» στο hot spot της Ριτσώνας: Επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA