Νέα ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο: «Οι εκκλησίες θα ανοίγουν 2 ώρες για τους πιστούς - Μέχρι 4 ώρες την Μεγάλη Παρασκευή!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νέα ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο: «Οι εκκλησίες θα ανοίγουν 2 ώρες για τους πιστούς - Μέχρι 4 ώρες την Μεγάλη Παρασκευή!»

Νέα ανακοίνωση με οδηγίες προς τις Μητροπόλεις για τη τέλεση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, δίνει η Ιερά Σύνοδος...

Στο έγγραφο με χθεσινή ημερομηνία τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως οι ακολουθίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αλλά οι πόρτες των εκκλησιών θα ανοίγουν για τους πιστούς τουλάχιστον δύο ώρες μετά το πέρας των ακολουθιών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι λειτουργίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αλλά, όπως τονίζεται οι πιστοί θα μπορούν να εισέλθουν στις εκκλησίες εως τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 11:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι.

Επίσης τη Μεγάλη Παρασκευή θα μπορούν οι πιστοί να πηγαίνουν από τη 1:00 έως τις 17:00, επειδή οι ιερές ακολουθίες θα τελειώσουν αργότερα, όπως τονίζεται.

Το MEGA για το βίντεο - ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με την διάρρηξη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «LIVE NEWS»

Στα πρώτα θέματα του δελτίου ειδήσεων του MEGA και της εκπομπής «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου, μεταδόθηκε το βίντεο - ντοκουμέντο ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ