Νέα ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο: «Οι εκκλησίες θα ανοίγουν 2 ώρες για τους πιστούς - Μέχρι 4 ώρες την Μεγάλη Παρασκευή!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα ανακοίνωση από την Ιερά Σύνοδο: «Οι εκκλησίες θα ανοίγουν 2 ώρες για τους πιστούς - Μέχρι 4 ώρες την Μεγάλη Παρασκευή!»

Νέα ανακοίνωση με οδηγίες προς τις Μητροπόλεις για τη τέλεση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, δίνει η Ιερά Σύνοδος...

Στο έγγραφο με χθεσινή ημερομηνία τονίζεται, μεταξύ άλλων, πως οι ακολουθίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αλλά οι πόρτες των εκκλησιών θα ανοίγουν για τους πιστούς τουλάχιστον δύο ώρες μετά το πέρας των ακολουθιών.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι οι λειτουργίες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών αλλά, όπως τονίζεται οι πιστοί θα μπορούν να εισέλθουν στις εκκλησίες εως τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 11:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι.

Επίσης τη Μεγάλη Παρασκευή θα μπορούν οι πιστοί να πηγαίνουν από τη 1:00 έως τις 17:00, επειδή οι ιερές ακολουθίες θα τελειώσουν αργότερα, όπως τονίζεται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA