Βόρεια Εύβοια - Ροβιές: Από τα μεγάφωνα η λειτουργία της εκκλησίας και στην είσοδο το άναμμα των κεριών - Δείτε τι λέει ο κοινοτάρχης του χωριού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόρεια Εύβοια - Ροβιές: Από τα μεγάφωνα η λειτουργία της εκκλησίας και στην είσοδο το άναμμα των κεριών - Δείτε τι λέει ο κοινοτάρχης του χωριού!

Με ανάρτηση του στο facebook που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (08-04-2020), ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών, Θεόδωρος Κέρης τονίζει στους κατοίκους του χωριού:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά την Κυριακή των Βαΐων και όλη την Μεγάλη Εβδομάδα ,η εκκλησία μας θα λειτουργεί κανονικά με κλεισμένων των Θυρών της κεντρικής Πύλης ,θα μπορείτε μόνο να ανάβετε τα κεριά στο μανουαλι στην είσοδο του ναου. 

Παρακαλείστε να Ακολουθείτε τους κανόνες και να μην γίνεται συνωστισμός στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας ,να μην έχουμε προβλήματα ,η λειτουργία θα ακούγεται όλες τις μέρες από τα μεγάφωνα της εκκλησίας .για το βράδυ της Αναστάσεως ,το Αγιο φως θα το κάνω περιφορά σε όλες τις γειτονιές, Εγώ σαν πρόεδρος για να πάρετε το Άγιο Φως Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλή Ανάσταση».


Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ ανακοινώθηκε ότι απαγορεύεται πλέον και η διανομή του Άγιου Φωτός στα σπίτια, ο ίδιος ανέφερε:

«Για ότι νεότερο θα ανακοινωθεί από την κυβέρνηση σχετικά με την Μεγάλη Εβδομάδα θα αναρτηθεί κανονικά σχετικά με εκκλησία και Άγιο φως».


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA