Πληρωμές την Μεγάλη Εβδομάδα: Πότε καταβάλλονται επιδόματα, δώρα και συντάξεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πληρωμές την Μεγάλη Εβδομάδα: Πότε καταβάλλονται επιδόματα, δώρα και συντάξεις!

Εβδομάδα πληρωμών είναι η Μεγάλη Βδομάδα αφού αναμένεται να καταβληθούν συντάξεις, επιδόματα αλλά και δώρα...

Συγκεκριμένα, από την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου ξεκινά η καταβολή του ειδικού επιδόματος ύψους 800 ευρώ σε πάνω από 800.000 δικαιούχους. Επίσης, από την Μ. Τετάρτη καταβάλλεται στους επιστημονικούς κλάδους η προκαταβολή των 400 ευρώ για το πρόγραμμα κατάρτισης, ενώ τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα καταβληθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Την Μεγάλη Τετάρτη, καταβάλλεται και το Δώρο Πάσχα, από τις επιχειρήσεις που δεν έχουν πληγεί.

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου θα καταβληθούν από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων, αναδρομικά ποσά, που αφορούν μερίσματα του πρώτου τριμήνου, συνολικού ύψους 2,8 εκατ. ευρώ, σε σχεδόν 4.000 νέους μερισματούχους, που η αίτησή τους υποβλήθηκε έως και τις 31 Ιανουαρίου 2020.

Συντάξεις

Με διαφορετικό τρόπο θα καταβληθούν τα ποσά των συντάξεων Απριλίου, με στόχος να μην προκληθούν ουρές στις τράπεζες.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, η πληρωμή των συντάξεων θα γίνει σε τέσσερα γκρουπ.

Τα πρώτα δυο γκρουπ αφορούν τις συντάξεις ΙΚΑ, ΟΤΕ και Τραπεζών. Οι συνταξιούχοι αυτών των ταμείων που έχουν ΑΜΚΑ που λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 θα λάβουν τα ποσά στις 22 Απριλίου 2020. Οι συντάξεις των συνταξιούχων -των ίδιων ταμείων - που έχουν ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 θα κατατεθούν στους λογαριασμούς στις 24 Απριλίου.

Επιπλέον, οι συντάξεις των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΕΤΑΑ θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020 και ενώ το τέταρτο γκρουπ αφορά τους συνταξιούχους ΝΑΤ, Δημοσίου, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ ΜΜΕ που θα λάβουν τις συντάξεις τους στις 29 Απριλίου

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA