Συγγενείς 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: «Μας έλεγαν ότι είναι απλή ίωση και να κάτσει σπίτι, ούτε σε εμάς έχουν κάνει το τεστ» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συγγενείς 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: «Μας έλεγαν ότι είναι απλή ίωση και να κάτσει σπίτι, ούτε σε εμάς έχουν κάνει το τεστ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσαν οι συγγενείς του 35χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» της Θεσσαλονίκης...

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρεθηκε ότι ο 35χρονος περπατώντας πήγε στο νοσοκομείο έχοντας υψηλό πυρετό και τελικά τον έβγαλαν με κάσα. 

Παράλληλα, επισήμανε πως όταν ο 35χρονος ζήτησε βοήθεια όπως συνίσταται από τον ΕΟΔΥ, παίρνοντας τηλέφωνο σε γιατρούς ή ιδιώτες ή στο κέντρο υγείας δεν τον δεχόταν κανείς, λέγοντας τους ότι ήταν ίωση και να κάτσουν στο σπίτι.

«Τον γαμπρό μου εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα και έκανε το πρώτο τεστ την ίδια μέρα, αλλά βγήκαν τα αποτελέσματα την Μεγάλη Πέμπτη. Του είχαν κάνει ακτινογραφία, δεν έδειξε τίποτα, οι αιματολογικές του ήταν καλές. Στην εισαγωγή πήγε με 38 πυρετό και ο κορεσμός του ήταν 95. Περπατώντας μπήκε στο νοσοκομείο και τον έβγαλαν με κάσα από εκεί μέσα... Την Παρασκευή του έκαναν ξανά τεστ, το δεύτερο τεστ για κορονοϊό, και βγήκε αρνητικό. Στις 12 το βράδυ της Παρασκευής μας πήραν τηλέφωνο ότι θα τον βάλουν στην Εντατική γιατί έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του και το οξυγόνο του είναι στο 88", είπε μεταξύ άλλων η πεθερά του άτυχου 35χρονου, τονίζοντας ότι το τρίτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη έδειξε ότι είναι θετικός στον ιό, ενώ τα δύο προηγούμενα είχαν βγει αρνητικά.

Η σύζυγος του 35χρονου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, υπό την επήρεια ηρεμιστικών, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η οποία φροντίζει το μόλις 18 μηνών κορίτσι του ζευγαριού.

Εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
 
ΒΙΝΤΕΟ


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA