Επίσκεψη Μητσοτάκη σε γυμνάσιο χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίσκεψη Μητσοτάκη σε γυμνάσιο χωρίς μάσκα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το 7ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Παγκράτι επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας (18-05-2020) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό, Σοφία Ζαχαράκη, την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας γυμνασίων και των δύο πρώτων τάξεων του Λυκείου...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο εκπαιδευτικό προσωπικό για την «αφοσίωση και τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει» και συνεχάρη μαθητές και καθηγητές, γιατί όπως είπε «περάσατε όλοι με άριστα τις εξετάσεις υπευθυνότητας, μαθητές και εκπαιδευτικοί».

Αν και οι μαθητές φορούσαν μάσκα, ο Κ. Μητσοτάκης, η Νίκη Κεραμέως και η Σοφία Ζαχαράκη δεν φορούσαν, όπως και οι καθηγητές κάτι που προξενεί εντύπωση. Σημειώνεται ότι και ο Αλέξης Τσίπρας, πριν λίγες μέρες, επισκέφθηκε αρκετούς καταστηματάρχες της Αθήνας όπου συνομίλησε σε κοντινή απόσταση μαζί τους χωρίς κανένας να φοράει μάσκα.


Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις η χρήση της μάσκας δεν ήταν υποχρεωτική ωστόσο έπρεπε να τις φοράνε για ουσιαστικούς λόγους.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA