Κάλεσμα για τηλεδιάσκεψη από την Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κάλεσμα για τηλεδιάσκεψη από την Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Εύβοιας

Το Παράρτημα Εύβοιας της Ε.Τ.Ε. [Ένωση Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών - Απόφοιτοι Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. νυν Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε ] αναφέρει στην ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr:

«Πραγματοποιούμε το Σάββατο 30/5/2020 και ώρα 19:00 ενημερωτική εκδήλωση - webinar (τηλεδιάσκεψη με χρήση της εφαρμογής webex) στα πλαίσια της διάχυσης των αποτελεσμάτων ευρωπαϊκών προγραμμάτων που έχει υλοποιήσει η Ε.Τ.Ε.

Το θέμα είναι: "Το δυϊκό εκπαιδευτικό μοντέλο μαθητείας της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του κρατιδίου της Βαυαρίας στη Γερμανία" και εισηγητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Κολούτσος, μέλος και Υπεύθυνος Επιστημονικών Θεμάτων του Δ.Σ. της Ε.Τ.Ε.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην εν λόγω εκδήλωση παρακαλείτε να έρθει σε (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική) επικοινωνία με το Παράρτημα μας έως και την Παρασκευή 29 Μαϊου 2020.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: parartimaeteeyvoias@gmail.com

Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο: 22210 80717»

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ