Μαζεύτηκαν «μπουλούκι»: Νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας από Βάκα, Σπανό και Κελαϊδίτη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαζεύτηκαν «μπουλούκι»: Νέο ρεσιτάλ ανευθυνότητας από Βάκα, Σπανό και Κελαϊδίτη (ΦΩΤΟ)

Έλενα Βάκα, Φάνης Σπανός, Γιώργος Κελαϊδίτης και λοιποί παραβίασαν ξανά τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού...

Όπως θα δείτε και στην εικόνα, μαζεύτηκαν όλοι μαζί στη Δροσιά Χαλκίδας την Τετάρτη (06-05-2020) και έβαλαν πάνω από τη δημόσια υγεία μία μελέτη για την κατασκευή του κόμβου της περιοχής.

Ούτε αποστάσεις, ούτε μάσκες, με τους συγκεντρωμένους μάλιστα να είναι πάνω από 10 στο σημείο.

Δεν είναι ούτε η πρώτη και πιθανότατα ούτε η τελευταία φορά που παραβιάζουν τα μέτρα η Έλενα Βάκα, ο Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Φάνης Σπανός. Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ προηγούμενα δημοσιεύματα.

Πριν λίγα 24ωρα στη βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα «έχωσε» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, -και σωστά-, για τα μέτρα που δεν τηρήθηκαν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (δείτε ΕΔΩ). Το ίδιο αναμένουμε να κάνει και τώρα στα συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι η συγκεκριμένη εικόνα έχει σταλεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο Νίκο Χαρδαλιά για να πράξουν τα δέοντα...
 
Δεν μπορεί να την «πληρώνουν» μόνο οι απλοί πολίτες. Όσοι «παίζουν» με τη δημόσια υγεία πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ειδικά όταν το κάνουν αυτό τα λεγόμενα πολιτικά πρόσωπα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA