Ερέτρια: Καρέ - καρέ η απόπειρα ληστείας με καραμπίνα σε βενζινάδικο (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Καρέ - καρέ η απόπειρα ληστείας με καραμπίνα σε βενζινάδικο (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Δείτε καρέ καρέ στο βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιεύει αποκλειστικά το EviaZoom.gr, την απόπειρα ληστείας με καραμπίνα που σημειώθηκε σε βενζινάδικο της Ερέτριας, με δράστη έναν 20χρονο Έλληνα που συνελήφθη τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής (05-06-2020)...

Η απόπειρα ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΤΕΚΑ έγινε στις 19 Μαϊου 2020 και η Ασφάλεια Χαλκίδας όλες αυτές τις ημέρες αναζητούσε τον 20χρονο, μέχρι που τον εντόπισε και τον συνέλαβε στην Ερέτρια. 

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπούκαρε στο βενζινάδικο κρατώντας καραμπίνα και ακολούθησε κυνηγητό με τον Πακιστανό υπάλληλο της επιχείρησης ο οποίος κατάφερε να διαφύγει και ειδοποίησε στη συνέχεια την αστυνομία.

Μάλιστα, μέσα στο βενζινάδικο υπήρχε και σκύλος, ωστόσο ο 20χρονος δεν πτοήθηκε, ενώ μία άλλη κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 20χρονο να βγάζει την μπλούζα και τα γάντια του και στη συνέχεια απομακρύνθηκε κρατώντας την καραμπίνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Από το χώρο του πρατηρίου, είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων μία κουκούλα τύπου full-face & 3 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm, ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- ένα μονόκαννο τυφέκιο, το οποίο κατείχε παράνομα, 3 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm και ένα δερμάτινο μπουφάν, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε κατά τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας,

- 2 χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και

- 5 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA