Αποπλάνηση 14χρονης στην Ερέτρια: Και ξαφνικά διέγραψαν το προφίλ του δασκάλου στο facebook (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποπλάνηση 14χρονης στην Ερέτρια: Και ξαφνικά διέγραψαν το προφίλ του δασκάλου στο facebook (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι διέγραψαν το προφίλ του 51χρονου δασκάλου, Γιώργου Μπουρδάρα στο facebook, λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του για την σοκαριστική υπόθεση που αποκάλυψε το EviaZoom.gr...

Προφανέστατα αυτοί που το έκαναν είναι άνθρωποι του δασκάλου, καθώς για να γίνει διαγραφή ενός προφίλ πρέπει να υπάρχουν οι κωδικοί σύνδεσης. Αποτέλεσμα αυτής της πράξης ήταν να εξαφανιστούν οι «πλούσιες» αναρτήσεις του μέσα από την προσωπική του σελίδα και ενδεχομένως να υπάρχει προσπάθεια να καλύψουν τα επίσης «πλούσια» ίχνη του στα social media.


Ωστόσο η εικόνα του εξακολουθεί να υπάρχει μέσα από διάφορες σελίδες όπως του 1ου δημοτικού σχολείου της Ερέτριας και της χορωδιακής ομάδας, όπου είχε την ευθύνη και με την οποία διοργάνωνε συχνά πυκνά διάφορα event, από χορωδιακά φεστιβάλ και μουσικές βραδιές μέχρι εκδρομές. 

Αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που ο δάσκαλος καταφέρει να αναρριχηθεί στην κοινωνική πυραμίδα της μικρής κοινωνίας και να θεωρείται μέχρι και πριν την σύλληψη του υπεράνω υποψίας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Newsit.gr, ένας από τους γονείς των μαθητών του στο Facebook έγραψε για το προφίλ του δασκάλου: 

«Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Ο συγκεκριμένος ήταν δάσκαλος του γιου μου στο δημοτικό, και όπως η πλειοψηφία των μαθητών του (ιδιαίτερα των κοριτσιών) που κρεμόντουσαν από τα χείλη του, έτσι ήταν και ο δικός μου. Τα παιδιά τον είχαν πρότυπο, ευπαρουσίαστος, προοδευτικός με μια ωραία οικογένεια. Παρ ́όλ ́αυτά θυμάμαι από τότε, ότι η μεγάλη οικειότητα που είχε ιδιαίτερα με τα κοριτσάκια δεν μου φαινόταν και πολύ φυσιολογική, που να φανταστώ ότι θα έπεφτε τόσο χαμηλά…» 

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τυχόν νέα ανήλικα θύματα του 51χρονου δασκάλου...

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση (δηλαδή διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη από τότε που πήγαινε στο δημοτικό όπως είχε αναφέρει από την πρώτη στιγμή το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr).

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22210 - 24574 και 22210 - 37033, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Αποπλάνηση 14χρονης στην Ερέτρια: Η νέα αποκάλυψη του EviaZoom για την σοκαριστική υπόθεση - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Live News» στο MEGA

Η προφυλάκιση του 51χρονου δασκάλου σε ANT1, MEGA και STAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα αποκάλυψη - Ερέτρια: Καθηγήτρια λυκείου η γυναίκα που κατήγγειλε τον 51χρονο δάσκαλο (ΦΩΤΟ)

Ερέτρια: Αυτός είναι ο δάσκαλος Γιώργος Μπουρδάρας που αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια (ΦΩΤΟ)

Aποπλάνηση 14χρονης από δάσκαλο στην Ερέτρια - Στο δελτίο ειδήσεων του STAR η αποκάλυψη του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Aποπλάνηση 14χρονης από δάσκαλο στην Ερέτρια: Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου η αποκάλυψη του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Aποπλάνηση 14χρονης από δάσκαλο στην Ερέτρια - Στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA η αποκάλυψη του EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικαστήρια Χαλκίδας: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος δάσκαλος για την αποπλάνηση της 14χρονης στην Ερέτρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκάλυψη - Ερέτρια: Χειροπέδες σε 51χρονο δάσκαλο δημοτικού σχολείου που είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA