Μέχρι και «κλινική» ετοιμαζόταν να ανοίξει ο ψευτογιατρός - Πάνω από 100 οι καταγγελίες - Έρχονται χειροπέδες στους συνεργούς του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μέχρι και «κλινική» ετοιμαζόταν να ανοίξει ο ψευτογιατρός - Πάνω από 100 οι καταγγελίες - Έρχονται χειροπέδες στους συνεργούς του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη...

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 100 είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στις Αρχές, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ενώ η εκτίμηση είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Είναι δεδομένο ότι είχε συνεργούς, όπως επαληθεύουν και οι επίσημες καταγγελίες, οι οποίοι διερευνώνται και σύντομα οι εν λόγω κύριοι θα περάσουν την πόρτα του Ανακριτή Αθηνών και ίσως και των Φυλακών.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε επίσης ότι ο ψευτογιατρός παρουσιαζόταν και ως ο δημιουργός μιας πολυεθνικής «κλινικής» στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε υποτιθέμενη συνεργασία με το Βατικανό, στο οποίο τάχα θα μεταφέρονταν με ιδιωτικές πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος ασθενείς από τις Η.Π.Α και από άλλες περιοχές του κόσμου.

Μάλιστα, στο γκαράζ του εν λόγω κτιρίου, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το οποίο ανακαινίζεται, εμφάνισε στους προσκεκλημένους του, τρία θωρακισμένα τζιπ που φαίνεται πως χρησιμοποιούνταν από την ομάδα ασφαλείας της κλινικής, με το φόβο μιας άγνωστης μεγάλης απειλής, λέγοντας τους, ότι τα τζιπ είχαν παραχωρηθεί από αμερικανική επενδυτική εταιρεία, της οποίας υποτίθεται πως ήταν διοικητικό στέλεχος.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA