Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Η ημερομηνία των εγκαινίων και τα πρώτα δείγματα γραφής του Χατζημαργαρίτη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας: Η ημερομηνία των εγκαινίων και τα πρώτα δείγματα γραφής του Χατζημαργαρίτη

Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, το οποίο κατάντησε «γιοφύρι της Άρτας» όλα αυτά τα χρόνια, ήταν ένα υπερσύγχρονο έργο, απαραίτητο για όλη την Εύβοια, το οποίο πλέον άρχισε να λειτουργεί από την Δευτέρα (20-07-2020), άσχετα αν δεν έχει στελεχωθεί ακόμη με το αρμόδιο προσωπικό, κάτι που έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι θα γίνει και αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα...

Το EviaZoom.gr βρέθηκε την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας, όπου εκτός από το απρόοπτο με την αιφνίδια εκκένωση και τον πανικό που προκλήθηκε (δείτε ΕΔΩ), κατέγραψε και άλλα ενδιαφέροντα αποκλειστικά πλάνα που θα δημοσιευτούν την Τρίτη (21-07-2020).

Παράλληλα δεν είναι λίγοι οι αναγνώστες που ρωτούν τι θα γίνει με την τελετή εγκαινίων του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας και το EviaZoom.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δύο είναι τα σενάρια 

Το ένα είναι να γίνουν τα εγκαίνια τον Σεπτέμβριο εφόσον προχωρήσει σε ανασχηματισμό η κυβέρνηση, και το άλλο αναφέρει ότι αν δεν γίνει ανασχηματισμός η τελετή θα πραγματοποιηθεί μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες παρουσία (και στις δύο περιπτώσεις) του Βασίλη Κικίλια και ενδεχομένως και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Χατζημαργαρίτη

Μέσα σε μία μέρα το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας δέχτηκε δεκάδες ασθενείς, με σοβαρά και ελαφρά περιστατικά. Αυτό που βγήκε επίσης από το ρεπορτάζ είναι ότι ο διοικητής, Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης, ήταν συνεχώς στο χώρο των τακτικών και εκτάκτων ιατρείων και συνομιλούσε με ασθενείς και συνοδούς ώστε να ενημερωθεί αν έχουν εξυπηρετηθεί άμεσα και αν υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πρόκειται για μία ασυνήθιστη και ευχάριστη έκπληξη καθώς οι διοικητές των νοσοκομείων αρκούνται σε μία καρέκλα και σε ένα γραφείο, μακριά από τα προβλήματα των ασθενών.

Έτσι τα πρώτα δείγματα γραφής κρίνονται θετικά φτάνει βέβαια να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA